MENU
  1. Certificaten & Keurmerken
  2. ISO certificaat
  3. ISO 9001 certificaat
Tijdens audits wordt vastgesteld of u voldoet aan de criteria voor een ISO 9001 certificaat Tijdens audits wordt vastgesteld of u voldoet aan de criteria voor een ISO 9001 certificaat Tijdens audits wordt vastgesteld of u voldoet aan de criteria voor een ISO 9001 certificaat Tijdens audits wordt vastgesteld of u voldoet aan de criteria voor een ISO 9001 certificaat
Tijdens audits wordt vastgesteld of u voldoet aan de criteria voor een ISO 9001 certificaat

Het ISO 9001 certificaat is de bekendste ISO certificering voor uw bedrijf. De ISO 9001 norm kan in alle sectoren worden toegepast en uitgevoerd. Voldoet u aan de norm, dan ontvangt u het ISO 9001 certificaat. De norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Uw klanten verwachten kwaliteit en betrouwbaarheid van uw product of dienst en ISO 9001 helpt u juist die kwaliteit en betrouwbaarheid te beheersen. ISO 9001 is een internationale norm van de International Standardization Organization (ISO), dus er is sprake van een wereldwijde maatstaf op het gebied van kwaliteitsmanagement. De ISO 9001 norm biedt u een structuur om invulling te geven aan het systematisch managen van processen in uw organisatie of bedrijf. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de diverse activiteiten binnen een organisatie is bepalend voor het goed kunnen bedienen van uw klanten. ISO 9001 wordt onder andere gebruikt om te beoordelen of een bedrijf of organisatie kan voldoen aan eisen uit wetgeving, klanten en het primaire proces in de organisatie.

Waarom een ISO 9001 certificaat aanvragen?

U kunt uw kwaliteitsmanagementsysteem laten beoordelen aan de hand van een ISO 9001 audit. U ontvangt een ISO 9001 certificaat als uw organisatie voldoet aan de gestelde eisen. Met ISO 9001 training leert u hoe u dit kunt aanpakken. Naast erkenning voor de inspanningen van uw medewerkers, maakt u met een het ISO 9001 certificaat kenbaar aan de buitenwereld dat u alleen genoegen neemt met het beste voor uw bedrijf; een betrouwbaar proces dat continu verbeterd wordt. Dit opent weer deuren naar nieuwe klanten die eisen stellen aan certificering en gecertificeerde leveranciers.  

Waarom een ISO 9001 certificaat bij TÜV Nederland?

TÜV Nederland heeft een nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen zodat u verzekerd bent van het feit dat onze vakkundige mensen altijd uw taal spreken en uw branche kennen. Bij TÜV Nederland heeft u bovendien alles onder één dak. Naast uw ISO 9001 certificaat vindt u bij ons voor een marktconforme prijs invulling van uw behoefte aan andere certificatieproducten.

Het ISO 9001 certificaat behalen en kosten

Wilt u meer weten over de kostenaspecten die bij certificering komen kijken? Lees dan ook onze blog.

Vraag nu vast certificering aan als u van plan bent het ISO 9001 certificaat te gaan behalen. We informeren u graag aan de hand van een vrijblijvende offerte over de ISO 9001 certificering kosten.

 

 

Deel deze pagina

Informatie en offertes voor certificering

Afdeling Sales Certification

Afdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

0499 - 339 526

Stel uw vraag over
Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's