Keuring en inspectie

Keuring en inspectie

Uw arbeidsmiddelen, transportmiddelen, machines en andere installaties moeten voldoen aan eisen in wetgeving voor betrouwbaarheid en veiligheid. Dit staat vastgelegd in het arbobesluit, of een warenwetbesluit zoals die voor attractie- en speeltoestellen, liften en machines. Tijdens een TÜV keuring en inspectie wordt op basis van het arbobesluit, EN- en NEN-normering, richtlijnen en schema’s vastgesteld of deze objecten veilig zijn en voldoen aan die eisen.

TÜV keuring en inspectie voor uw middelen

Een TÜV keuring en inspectie van uw arbeidsmiddelen, transportmiddelen en machines zorgt niet alleen dat u voldoet aan wetgeving, maar dat u ook kunt vertrouwen op uw materieel en goed op de hoogte bent van de staat van onderhoud van middelen. Een bewijs van keuring straalt bovendien betrouwbaarheid uit naar uw medewerkers en klanten.

TÜV NORD biedt u een breed pakket van mogelijkheden in keuring en inspectie. We ondersteunen u in de de gebruikersfase door middel van periodieke keuring, inspectie tijdens gebruik en keuring na herstel en modificatie. Maar ook voorafgaand aan gebruik in de vorm van inspectie tijdens installatie, keuring bij ingebruikname of een opstellingskeuring. 

Waarom TÜV keuring en inspectie?

Zoals u van ons verwacht worden al onze keuringen en inspecties door vakkundige en technisch competente inspecteurs en keurmeesters verricht. We hanteren bovendien een praktijkgerichte kijk op beoordelen, zijn toegankelijk, flexibel met planning en voorzien u snel van rapportages. Keuring en inspectie is belangrijk voor veilige arbeidsmiddelen maar het begint bij veilig gebruik. Met onze gebruikerstrainingen zoals onze lift training, hoogwerker cursus, heftruck cursus of verreiker training, zorgt u dat u of uw medewerkers uw middelen veilig kunnen bedienen. U kunt dus in de volledige breedte bij TÜV NORD terecht voor veilige arbeidsmiddelen en transportmiddelen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een TÜV keuring of inspectie.

Stel uw vraag over

Keuring en inspectie van arbeidsmiddelen, transportmiddelen en machines

Informatie en offertes voor keuring en inspectieTÜV Nederland
Inspectie en Keuring

Tel.: 0499 - 339 500