VCA certificaat

VCA certificaat

Een VCA certificaat is hét bewijs voor bedrijven dat zij voldoen aan de eisen in de VGM-Checklist Aannemers. Het VCA systeem werd ontwikkeld voor bedrijven die leveren aan de (petro)-chemische industrie, maar is inmiddels in alle werkvelden aanwezig waar risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd. Het VCA certificaat is bijvoorbeeld gebruikelijk in de bouw en sloop en civiele techniek.

Verschillende soorten VCA certificaten

U kunt zelf bepalen welk VCA certificaat het beste bij uw organisatie past. Vaak hebben opdrachtgevers een minimum eis en dus is het verstandig hier rekening mee te houden, zodat u voor opdrachten in aanmerking komt. Wij bieden het VCA* certificaat (VCA 1 certificaat), het VCA** certificaat (VCA 2 certificaat) en het VCA Petrochemie (VCA-P) certificaat voor uw meest veeleisende opdrachtgevers. Het VCA certificaat wordt niet alleen in Nederland erkend, maar ook in de rest van de Benelux. Er is zelfs een Engelse variant (SSC).

VCA certificaat aanvragen en kosten

Vraag uw VCA certificaat aan bij TÜV NORD en doe uw voordeel met onze ervaring met het verrichten van honderden jaarlijkse VCA-audits. Onze veiligheidskundige auditor beoordeelt op een praktijkgerichte, laagdrempelige, nuchtere wijze of uw organisatie voldoet aan de VGM Checklist Aannemers (VCA). Schort het ergens aan? Dan zijn dit punten die u moet corrigeren voor u het certificaat kunt ontvangen. We geven u ook verbeterpunten mee. U kunt ook VCA training bij TÜV NORD volgen om beter invulling te geven aan VCA binnen uw organisatie. Combineer uw VCA audits bij TÜV met certificering van ISO 9001 en ISO 14001 voor nog efficiëntere audits en een efficiëntere investering.

Vraag nu een offerte aan voor het VCA certificaat.

Wilt u meer weten over de kostencomponenten van certificering? Lees dan onze blog.

Deel deze pagina

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525