Routebeschrijving

Vind een beschrijving van de route vanuit uw locatie naar ons hoofdkantoor Vind een beschrijving van de route vanuit uw locatie naar ons hoofdkantoor Vind een beschrijving van de route vanuit uw locatie naar ons hoofdkantoor Vind een beschrijving van de route vanuit uw locatie naar ons hoofdkantoor
Vind een beschrijving van de route vanuit uw locatie naar ons hoofdkantoor

Voor uw gemak hebben we een routebeschrijving opgesteld naar ons hoofdkantoor. Voor het geval u bijvoorbeeld een training volgt op onze vestiging, of een afspraak hebt met één van onze medewerkers. U kunt ook direct een route plannen.

Vanaf Amsterdam

Volg de A2 (borden naar Ring/A10/Amersfoort/Zaanstad/Utrecht). Houdt links aan om de A50 op te rijden en neem afslag 6-Ekkersrijt vanaf de A50. Neem op de rotonde de twee afslag om Ekkersrijt op te rijden. 

Vanaf Rotterdam/Breda

Volg de A16. Neem afslag Knooppunt Galder en voeg in op de A27/A58 richting Breda-Oost/Tilburg/Eindhoven. Ga verder op de A58. Neem afslag 10-Hilvarenbeek en voeg in op de A58/E312 richting Eindhoven. Bij knooppunt Batadorp blijft u op de rechter rijbaan om over te gaan op de A50 richting Nijmegen/Den Bosch/Helmond. Vanaf de A50 neemt u u tweede afslag 6-Ekkersrijt. Neem op de rotonde de tweede afslag om Ekkersrijt op de te rijden. 

Vanaf Arnhem

Volg de A15 tot de afslag A50 richting Venlo. Volg de borden richting E31/Nijmegen/Venlo/’s-Hertogenbosch/A73 en voeg in op de A50/E31. Ga verder op de A50. Neem de afslag 6-Ekkersrijt en neem op de rotonde de eerste afslag om Ekkersrijt op te rijden. 

Vanaf Venlo

Neem de A67 en vervolg uw weg naar de A2. Neem de E312 en vervolg uw weg naar de A50. Neem afslag 6-Ekkersrijt. Neem op de 1e rotonde de derde afslag en de 2e rotonde de tweede afslag. U rijdt nu Ekkersrijt op. 

Vanaf Antwerpen

Volg de R1 en neem de afslag naar de A13. Neem nu de afslag op A21/E34 richting Eindhoven/Turnhout. Vervolg uw weg naar de A67. Neem de afslag richting A2. Houd links aan bij de splitsing, volg de borden naar Veldhoven/’s-Hertogenbosch/Amsterdam/Tilburg en voeg in op de A2. Vervolg uw weg naar de A50 en neem afslag 6-Ekkersrijt. Neem op de 1e rotonde de derde afslag en op de 2e rotonde de tweede afslag. U rijdt nu Ekkersrijt op. 

Deel deze pagina

Voor al uw algemene vragen en opmerkingen
Algemene vragen en opmerkingenTÜV NORD Nederland

Tel.: 0499 - 339 500