Training en Opleiding

Training en Opleiding

Training en opleiding

Ontdek wat onze trainingen voor jou kunnen doen, helemaal gericht op wat je elke dag doet. Werk aan je skills en leer hoe je het best met risico's omgaat. Want zeg nou zelf, met vertrouwen je werk kunnen doen, is goud waard, toch? Meteen na een TÜV training kun je alles wat je geleerd hebt in de praktijk brengen. Onze aanpak is super praktisch en makkelijk te volgen. We delen niet alleen kennis, maar ook de echte ervaringen van onze experts met jou. Of je nu net begint of juist de diepte in wilt duiken, jij kiest helemaal zelf welk niveau training het best bij je past, afhankelijk van wat je wilt leren. Neem hieronder een kijkje bij onze trainingen waarvoor je je direct kunt inschrijven.

Start wanneer jij wilt!

Aanstaande trainingen

Training

Omschrijving

Datum

Dagdeel

Locatie


overgang naar de nieuwe ISO 27001:2022 norm

Tot 30 april 2024 kunnen organisaties nog certificeringsaudits volgens ISO 27001:2017 aanvragen; daarna en tot 1 november 2025 moeten audits volgens de nieuwe norm plaatsvinden, waarbij onze training helpt bij de overgang en verbetering van het ISMS.

25 juni 2024

0,5 dag

Eindhoven


ISO9001 leren kennen

ISO 9001 is de meest bekende norm voor kwaliteitsmanagement, gericht op klanttevredenheid, en biedt minimale eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem; een training kan helpen bij de implementatie en evaluatie voor uw organisatie.

26 juni 2024

0,5 dag

Houten


ISO 9001 leren begrijpen

Hoewel u bekend bent met ISO 9001 en de voordelen ervan voor uw organisatie, is het vaak onduidelijk wat precies wordt gevraagd; deze training helpt u de normeisen te interpreteren en toe te passen binnen uw unieke context.

02 juli 2024

1 dag

Houten

TÜV NORD Academy

Bij ons kun je niet alleen terecht voor certificering, maar ook voor superhandige trainingen over certificatieschema's. Welkom bij de TÜV NORD Academy! Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om jouw leven, als je werkt in Kwaliteit, Arbo, Milieu (KAM) of Veiligheid, Gezondheid, Milieu (VGM), een stukje makkelijker te maken. Ze helpen je om je kennis te verbreden en te verdiepen, en om je skills en competenties naar een hoger niveau te tillen. De trainingen zijn ingedeeld in verschillende niveaus, zodat je, waar je ook staat, succesvol kunt zijn in het implementeren, onderhouden of verbeteren van jouw systeem.

Incompany training

We snappen helemaal dat je soms specifiek op zoek bent naar kennis, dat je meerdere mensen tegelijk wilt trainen en dat je dat het liefst doet op een moment dat jou perfect uitkomt. Daarom kun je een groot deel van onze trainingen ook gewoon als incompany training krijgen.

Gebruikerstrainingen

Check de TÜV  NORD trainingen voor heftrucks, verreikers, hoogwerkers, en liften. Naast het keuren en inspecteren van arbeids- en transportmiddelen, hebben we een heleboel superpraktische en toegankelijke trainingen voor jou. Deze zijn perfect als je een uitvoerende of technische rol hebt en met risicovolle taken aan de slag gaat. Of je nu in de logistiek, bouw of facilitaire dienstverlening werkt, onze trainingen zorgen ervoor dat je veilig aan de slag kunt. Na onze trainingen weet je precies hoe je de veiligheidsrisico's tot een minimum beperkt terwijl je met arbeids- en transportmiddelen werkt.

TÜV NORD denkt met je mee

Genoeg redenen om samen te werken met TÜV NORD. Maar het draait niet om ons. Het belangrijkste is wat het beste past bij jou, jouw organisatie en processen. Daarin denken we graag mee. We delen onze kennis en zijn flexibel in het bedenken van oplossingen.

Wil je meer weten over onze trainingen? Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op.

 

Stel je vraag over

Training, cursussen, zelf keuren met T-SPEC en in-company oplossingen

Informatie over training, opleiding en T-SPECAfdeling Training & Opleiding
TÜV NORD Nederland

Tel.: 0499 - 339 538