Training en Opleiding

Training en Opleiding

Ontdek de kracht van onze trainingen gericht op uw dagelijkse activiteiten. Ontwikkel uw competenties en vaardigheden en leer hoe u risico’s het beste kunt beheersen. Vertrouwen betekent tenslotte onbezorgd uw werk kunnen doen. U kunt direct na het volgen van een TÜV training uw kennis in de praktijk toepassen. Met een praktijkgerichte, toegankelijke methodiek dragen we informatie en de praktijkervaring van onze mensen in het werkveld aan u over. Of u zich nu oriënteert op een onderwerp of de diepgang op wilt zoeken, u bepaalt zelf eenvoudig het niveau van training dat bij u past aan de hand van de leerdoelen. Maak beneden een keuze uit onze trainingen met open inschrijvingsdata. U start wanneer het u uitkomt.

TÜV Academy

Naast certificering kunt u ook voor training omtrent certificatieschema's bij ons terecht; welkom bij de TÜV Academy. De op certificering gerichte trainingen zijn ontwikkeld om de dagelijkse activiteiten van personen met een rol in KAM (Kwaliteit, Arbo, Milieu) of VGM te vergemakkelijken. Deze trainingen helpen u met het verbreden en verdiepen van uw kennis, en het ontwikkelen van vaardigheden en competenties. De trainingen zijn in verschillende niveaus onderverdeeld om afhankelijk van de fase waarin u verkeert het implementeren, onderhouden of verbeteren van uw systeem tot een succes te maken.

Incompany training

We begrijpen heel goed dat uw behoefte aan kennis op doen over specifieke onderwerpen heel gericht kan zijn, u meerdere mensen tegelijk kennis wilt laten op doen en dit liefst ook nog is op een datum die u uitkomt. We bieden daarom een groot deel van onze trainingen ook als incompany training aan.

Gebruikerstrainingen

Ontdek de TÜV trainingen voor heftrucks, verreikers, hoogwerkers en liften. We bieden u naast de keuring en inspectie van arbeids- en transportmiddelen, een arsenaal van praktijkgerichte, laagdrempelige gebruikerstrainingen ingericht voor personen met een uitvoerende of technische functie, waarin risicovolle taken worden uitgevoerd. De trainingen passen goed bij functies in de logistiek, bouw en facilitaire dienstverlening. Na onze trainingen kunt u veiligheidsbewust en dus met het minimaliseren van veiligheidsrisico's werken met arbeids- en transportmiddelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over welke trainingen bij u of uw organisatie passen? Neemt u dan contact met ons op.

 

Stel uw vraag over

Training, cursussen, zelf keuren met T-SPEC en in-company oplossingen

Informatie over training, opleiding en T-SPEC Afdeling Training & Opleiding
TÜV Nederland