MVO certificaat

MVO certificaat

Uw organisatie beïnvloedt uw directe omgeving, de maatschappij en het milieu, of u het nu wilt of niet. MVO zorg heeft betrekking op ondernemen in de breedste zin, van arbeidsomstandigheden en eerlijk zaken doen, tot milieubelasting en maatschappelijke betrokkenheid. Met een systematische aanpak in een managementsysteem een MVO certificaat kunt u deze thema’s binnen uw organisatie beter beïnvloeden, beheersen, verbeteren en uitdragen. Dit levert niet alleen een positieve bijdrage aan milieu en maatschappij, maar ook aan de resultaten van uw bedrijf. U maakt uw inspanningen op het gebied van MVO kenbaar naar uw stakeholders door middel van een MVO certificaat. De MVO prestatieladder is een voorbeeld van richtlijnen/standaarden waarin deze MVO thema’s naar voren komen die toepasbaar zijn in uw organisatie.

De voordelen van een MVO certificaat

U kunt op eigen wijze invulling geven aan MVO vanwege verschillende invalshoeken. Met een MVO keurmerk straalt u een positief imago uit, ook de motivatie van uw werknemers wordt gestimuleerd doordat u een merk creëert waar zij vol trots achter kunnen staan. U borgt er tevens kritische aspecten op het gebied van risico’s en aansprakelijkheid mee. Heeft u die al geborgd vanuit eisen in andere vormen van certificering, dan hebt u al een stap in de goede richting gezet naar certificering. Doordat u stakeholders betrekt bij de vorming van uw strategie en beleid snijdt het mes aan 2 kanten; U zorgt voor duurzame continuïteit en onderscheidend vermogen voor uw bedrijf met een positieve uitwerking op de bedrijfsresultaten als gevolg.

MVO certificaat van TÜV NORD

MVO aantoonbaar maken kunt u ook via TÜV NORD. We bieden hiervoor de MVO Prestatieladder certificering. Deze vorm van certificering is bovendien uitstekend te combineren met andere vormen van certificering die u mogelijk al hebt lopen. Dat werkt kostenbesparend én u alles zorgeloos bij één leverancier ondergebracht: TÜV NORD.

Vraag nu direct een offerte aan voor een MVO verklaring van uw onderneming.

 

 

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Planning en service voor certificering Customer Service Center Certificatie
TÜV Nederland