Keurmerken

Keurmerken

De consument en uw opdrachtgevers hebben behoefte aan zekerheid en betrouwbaarheid. Keurmerken maken in één oogopslag met een label duidelijk dat uw organisatie in die behoefte voorziet. Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat u een product of dienst levert dat voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieuverantwoord is. Kwaliteitskeurmerken, veiligheidskeurmerken en milieukeurmerken zijn dan ook de meest voorkomende vormen. De verwachting van betrouwbaarheid verwacht u uiteindelijk ook van uw leveranciers en opdrachtnemers. Keurmerken zorgen dus voor een wederzijdse transparantie. Dit vertrouwen zorgt dat de risico’s van ondernemen kunnen worden geminimaliseerd, met verbetering van uw organisatie aan de buitenkant én de binnenkant als gevolg. Een keurmerk kan de beslissing van uw klanten, maar ook potentiële klanten om met uw bedrijf zaken te doen dus positief beïnvloeden.

Keurmerken bij TÜV NORD

Voordat u een keurmerk mag gebruiken, moet getoetst worden of uw organisatie aan de eisen van het keurmerk voldoet. Bij TÜV NORD kunt u terecht voor de volgende keurmerken:

Keurmerk Apotheekhoudende Huisartsen & Keurmerk MRF (Metaal Recycling Federatie).

Keurmerk aanvragen bij TÜV NORD

Wilt u een TÜV keurmerk aanvragen voor uw organisatie? Keurmerken zijn vaak branche- en praktijkgericht. De nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen van TÜV NORD sluit daar dus uitstekend bij aan. Onze vakkundige auditoren met ervaring in uw branche zoeken niet naar gebreken, maar naar bevestiging dat uw organisatie aan de eisen in het keurmerk voldoet. Wilt u meer informatie over de keurmerken die wij voor u kunnen verzorgen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Vraag meer informatie aan over keurmerken bij TÜV NORD.

 

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Planning en service voor certificeringCustomer Service Center Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 528