Onze voorwaarden

Onze voorwaarden, procedures en regelementen Onze voorwaarden, procedures en regelementen Onze voorwaarden, procedures en regelementen Onze voorwaarden, procedures en regelementen
Onze voorwaarden, procedures en reglementen zijn allemaal online inzichtelijk en te downloaden

TÜV NORD Nederland staat voor transparantie en betrouwbaarheid. Die transparantie en betrouwbaarheid willen we dan ook zo ver mogelijk doorvoeren in de kleine lettertjes. Wij houden ook niet van verborgen regels en voorwaarden en dus zeggen we gewoon waar het op staat. Helaas betekent dat in onze markt dat we dat niet binnen twee tellen hebben uitgelegd. Daarom hebben wij onze voorwaarden, procedures en reglementen voor u vastgelegd en opgedeeld in een aantal documenten.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op onze totale dienstverlening en vindt u zowel in het Nederlands als in het Engels op onze website. In het Certificatiereglement vindt u meer informatie over onze werkwijze en de voorwaarden van TÜV NORD Nederland met betrekking tot certificering. De Aanvullende Voorwaarden Certificatie en het eerder genoemde Certificatiereglement zijn van toepassing op alle certificatieovereenkomsten die met TÜV NORD Nederland worden gesloten. In het Protocol Informatie-uitwisseling Asbestverwijdering inspectie SZW staan de afspraken die gemaakt zijn over geconstateerde overtredingen en afwijkingen bij gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijven. Dit protocol wordt geadviseerd wanneer u als bedrijf of organisatie voor het Procescertificaat Asbestverwijdering gecertificeerd bent, of wordt. Mocht u een klacht hebben over TÜV NORD Nederland, dan vindt u de informatie die u nodig heeft in onze klachtenprocedure.

Vragen of opmerkingen over voorwaarden

Hebt u vragen over, of behoefte aan toelichting op onze voorwaarden, certificatiereglement, klachtenprocedure? Neemt u dan contact met ons op.

Voor al uw algemene vragen en opmerkingen
Algemene vragen en opmerkingenTÜV NORD Nederland

Tel.: 0499 - 339 500