40 jaar

40 jaar

TÜV Nederland bestaat dit jaar 40 jaar! Al sinds 1981 bevorderen we veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving met objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit als fundament. 

Net als de Rubik's Cube; 40 jaar

Net als de Rubik's, bestaan we 40 jaar. We begrijpen dat vormgeven van veiligheid en kwaliteit binnen organisaties best soms een lastige ‘rubik's’ puzzel kan zijn. Soms is er even frustratie, soms moet u het even laten rusten. Maar uiteindelijk met volharding volbrengt u de taak en is de beloning daar: TÜV approval. We dagen u uit ook deze Rubik's op te lossen:

Toen en nu

TÜV Nederland 40 jaar! Een mooie mijlpaal, waar ook Edwin Franken, Managing Director, trots op is. Met hem blikken we terug en kijken we vooruit. Hoe is TÜV Nederland de afgelopen decennia gegroeid en welke ambities zijn er nog?

Welke ontwikkelingen in de certificering en keuring hebben zich de afgelopen 40 jaar voorgedaan en hoe bewoog TÜV Nederland zich daarin? We nemen een aantal ontwikkelingen met u door.

Ons opgebouwde dienstenportfolio

Stel uw vraag over onze dienstverlening

Meer weten over onze diensten of meteen een inspectie of certificering aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina

Algemene vragen en opmerkingen TÜV Nederland