Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement: Voldoe en overtref de eisen en behoeften van uw klanten

Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat uw organisatie goed beheerst dat uw product of dienst voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Met kwaliteitsmanagement borgt u continue verbetering van kwaliteit zodat u steeds beter aan de behoeften van uw klanten en andere belanghebbenden kunt voldoen. Met certificering bij TÜV NORD maakt u aantoonbaar dat u zich hier ook hard voor maakt en met onze trainingen krijgt u het beter voor elkaar.

Training van kwaliteitsmanagement bij TÜV

Een managementsysteem opzetten voor kwaliteitszorg heeft u niet 1-2-3 gedaan. Een gedegen aanpak brengt u een stuk verder. Daar kan een training of opleiding voor kwaliteitsmanagement u dus zeker helpen.  Bij TÜV NORD kunt u terecht voor trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, zowel in algemene zin volgens ISO 9001, maar ook specifiek voor kwaliteit in de zorgsector.

Vind een kwaliteitsmanagement adviesbureau dat bij u past

Wanneer u hebt besloten dat u kwaliteitsmanagement wil gaan integreren in de organisatie, doet u er verstandig aan af te wegen of u het zelf allemaal gaat optuigen of u het een adviesbureau laat doen die eventueel sneller, beter of goedkoper kan. Wilt u het gaan uitbesteden?

Neemt u dan vooral contact op met één van onze specialisten. We voorzien u graag van de contactgegevens van verschillende adviesbureau's bij u in de buurt met ervaring in de te certificeren norm van uw keuze. Zo kunt u zelf beoordelen met welke KAM-adviseur u de klik heeft om implementatie en certificering van uw (management)systeem tot een goed einde te brengen.

Kwaliteitsmanagement certificeren bij TÜV NORD

U kunt bij TÜV NORD terecht voor certificering van verschillende certificatieschema's. De populairste vorm is uiteraard ISO 9001 certificering. In de zorgsector onderscheiden we HKZ en NEN-EN 15224 als certificeerbare initiatieven. Naast certificatieschema's voor kwaliteitszorg wordt het thema kwaliteit ook vaak meegenomen in keurmerken, zoals het Keurmerk Apotheekhoudende Huisartspraktijken. Maar ook in certificering van processen, zoals BRL SIKB 7000 en Groenkeur.

Training in Kwaliteitsmanagement bij TÜV NORD

Wilt u aan de slag met kwaliteitsmanagement of verder verbeteren in uw aanpak? Ook daar helpen we u graag verder mee. Voor ISO 9001 bieden we zowel training voor de beginner als de doorgewinterde KAM-functionaris die ingaat op het begrijpen en toepassen van de norm. U leert bovendien beter intern auditen voor kwaliteitsmanagement met behulp van de interne audit training. Ook specifiek voor de zorg bieden we training aan in de vorm van HKZ training.

Meer weten over kwaliteitsmanagement?

Wilt u meer weten over wat TÜV NORD voor u kan betekenen op het gebied van kwaliteitsmanagement? Stel uw vraag aan één van onze specialisten.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525