Maak betrouwbaarheid aantoonbaar

Maak betrouwbaarheid aantoonbaar

Welkom bij TÜV NORD Nederland

Wij staan samen sterk voor het bevorderen van betrouwbaarheid in organisaties, tussen organisaties en voor de consument. Ons hoofddoel is om aantoonbaar te maken dat u aan gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoet. Of dit nu vanuit wetgeving is of vanuit een opdrachtgever. We stellen dit heel feitelijk vast met een TÜV audit, keuring of inspectie. De risico's en pijnpunten die we voor u blootleggen met deze onafhankelijke beoordelingen helpen u en uw opdrachtgevers nog meer vertrouwen krijgen in uw organisatie, processen, producten en arbeidsmiddelen.

Alle onderwerpen die wij toetsen zorgen ervoor dat u verzekerd bent van betrouwbare producten, diensten en leveranciers en u zelf ook de betrouwbaarheid van uw organisatie kunt aantonen.

Kom meer te weten over de oplossingen die we hebben voor uw branche of binnen het thema dat voor u momenteel van belang is. Bekijk ons aanbod van certificaten & keurmerken, keuringen en training of bekijk een totaaloverzicht van onze diensten. 

De betrouwbaarheid van TÜV NORD Nederland

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij u een betrouwbaar proces leveren, vakkundig, onafhankelijk en objectief zijn en ervaring hebben in uw branche. Hier staan we dan ook garant voor en bovendien moeten we dit aantonen naar onze toezichthouders. Het merendeel van de TÜV NORD Nederland activiteiten is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie; het beoordelen van producten (ISO/IEC 17065,RvA registratie C253), managementsystemen (ISO/IEC 17021, RvA registratie C029) en het uitvoeren van inspectie en keuring (ISO/IEC 17020, RvA registratie I167). TÜV NORD Nederland heeft bovendien het vertrouwen vanuit de Nederlandse overheid en Europese Unie door verschillende aanwijzingen voor beoordeling op basis van nationale en Europese wetgeving.

 

 

Waarom TÜV NORD Nederland?

We onderscheiden ons door laagdrempelige, nuchtere, praktijkgerichte beoordeling die bijdraagt aan uw daadkracht in plaats van het in de weg te staan. Maar ook door een toegankelijke organisatie voor service en ondersteuning.

Net als u gaan we mee met ontwikkelingen en ondersteunen u dus niet alleen in gangbare onderwerpen als arboveiligheid, kwaliteitszorg, milieu, energie, duurzaamheid en MVO maar ook actuele maatschappelijke thema’s zoals Informatiebeveiliging en Patiënt & cliëntveiligheid.