De Wkb is van start!

Een nieuwe fase voor de bouwsector: Dit is alles wat je moet weten over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Lees meer
Cybersecurity

Cybersecurity

Bescherm je bedrijf tegen cyberrisico's: Ontdek onze certificeringsmogelijkheden voor optimale digitale veiligheid.

Lees meer
Keuringen

Keuringen

Garandeer veiligheid en naleving: Kies voor keuringen door TÜV NORD.

Lees meer

Certificeren

Versterk uw betrouwbaarheid met TÜV NORD certificaten en keurmerken.

Lees meer

 

 

Welkom bij TÜV NORD Nederland

Wij maken betrouwbaarheid aantoonbaar

 

 

Certificaten en keurmerken zijn een invulling aan de behoefte van de consument, bedrijven en overheid om betrouwbaarheid aantoonbaar te maken. Vertrouwen biedt tenslotte zekerheid. Beperking van risico’s en aansprakelijkheid zijn vooral in het bedrijfsleven kritisch om het voortbestaan van een organisatie te kunnen waarborgen. Risico’s leiden tot kosten of claims, of nog erger, bedrijfsongevallen en levensbedreigende situaties.

 

 

 

Over ons

 

Wij beoordelen

op allerlei verschillende manieren. Dat doen we door keuringen, door te certificeren en door het jou zelf te leren. Dat doen we door het hele land, vanuit ons hoofkantoor in Son, maar we zijn ook te vinden in Zwolle en Zoetermeer.

Met 300+ collegas

maken we veiligheid en betrouwbaarheid inzichtelijk. Wil jij bijdragen aan een veiligere wereld?

Lees hier hoe het is om te werken bij

TÜV NORD

Voor jou

en jouw organisatie kijken we zorgvuldig naar processen, instrumenten of machines. We denken altijd met jouw organisatie mee. Heb je daar vragen over?
Neem dan contact met ons op

 

 

 

 

Bekijk ook

 

 

 

Waarom TÜV NORD een sterke partner is

 

 

 

Onafhankelijkheid
TÜV NORD Nederland is een technische en zakelijke serviceprovider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving.

Expertise
Je hebt één van onze experts aan je zijde. TÜV NORD heeft een team van experts op het gebied van cybersecurity, die geaccrediteerd zijn voor certificering, testen en inspectiediensten.

Internationaal expertnetwerk
Wij zijn onderdeel van de TÜV NORD GROUP, met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers (in FTE). Wij ondersteunen bij al je IT-vraagstukken, ook over de grens.

 

 

Industriële ervaring
In Nederland beoordelen onze ruim 300 vakmensen dagelijks producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transportmiddelen, machines en cybersecurity. Dat doen we in de meest uiteenlopende branches.

Praktisch en laagdrempelig
TÜV NORD Nederland onderscheidt zich door haar nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen. Wij maken aantoonbaar dat jouw organisatie voldoet aan de gestelde eisen voor betrouwbaarheid.

Gericht op verbetering
Tijdens onze beoordelingen identificeren we heel feitelijk risico’s en pijnpunten, om draagvlak voor verbetering te verkrijgen. We helpen bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk te beperken en ondersteunen de continuïteit van jouw organisatie.