Bouw en sloop

Bouw en sloop

Veiligheid, kwaliteit en aandacht voor het milieu en de leefomgeving zijn thema’s met grote invloed op risico’s, aansprakelijkheid en de continuïteit van uw organisatie. Niet zo gek dus dat juist in de bouw en sloop veel behoefte is aan het aantonen van betrouwbaarheid en het zoveel mogelijk beperken van risico’s om de continuïteit van uw bedrijf te bevorderen. Hier ligt de toegevoegde waarde van certificatie en keuring en dit ondersteunt in het algemeen het imago van de sector.

Certificering en keuring voor de bouw en sloop

Betrouwbaarheid vindt natuurlijk de oorsprong bij veiligheid in het uitvoeren van uw activiteiten. TÜV NORD ondersteunt in de brede zin uw organisatie door het vaststellen van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw arbeidsmiddelen en machines. Bijvoorbeeld in de vorm van een periodieke keuring van uw arbeidsmiddelen, hijs- en hefwerktuigen, of eindcontrole van een liftinstallatie. De betrouwbaarheid van uw middelen en uw proces is ook vaak een eis in normen voor certificering op het gebied van veiligheid. En ook daarmee kunnen we u helpen. Certificering biedt u naast het aantoonbaar maken van veilig werken ook de mogelijkheid te uiten dat uw organisatie kwaliteitzorg, milieuzorg, duurzaamheid in een ver stadium heeft doorgevoerd in uw organisatie. Certificering en keuring zorgt echter niet alleen dat u aantoonbaar kunt maken dat u aan wetgeving of eisen vanuit opdrachtgevers voldoet, maar legt ook pijnpunten in uw organisatie bloot waarmee u draagvlak creëert voor verbetermaatregelen. Zo ondersteunen we dus in brede zin de continuïteit van uw organisatie voor een duurzame toekomst.

Certificering en keuring in Bouw en Sloop door TÜV NORD

Laat uw bedrijf certificeren en keuren door TÜV NORD. Ons portfolio van services bestaat uit meer dan honderden vormen van certificering, keuring en inspectie die vakkundige professionals met ervaring in uw branche op een nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte wijze beoordelen. En u betaalt niet eens de hoofdprijs. De letters TÜV zijn bovendien uitgegroeid tot een begrip voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid die deuren openen bij nieuwe opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over wat onze onafhankelijke blik op uw organisatie voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Voor al uw algemene vragen en opmerkingen
Algemene vragen en opmerkingenTÜV NORD Nederland

Tel.: 0499 - 339 500