ISO Certificaat

ISO Certificaat

ISO-normen zijn documenten met eisen, specificaties en richtlijnen waarmee kan worden vastgesteld of producten, processen en diensten daar aan voldoen. Deze normen zijn een belangrijke criterium geworden voor bedrijven bij de selectie van leveranciers. Een ISO certificaat toont aan richting uw klanten dat uw producten, processen of diensten aan de eisen voldoen. We beoordelen aan de hand van ISO normen op het gebied van verschillende thema’s zoals voedselveiligheid, kwaliteitszorg, milieuzorg, arboveiligheid en informatiebeveiliging. Een ISO certificaat is het resultaat van een positieve uitslag van onze beoordelingen. Via een ISO audit wordt dus bepaald of uw bedrijf aan de norm voldoet.

Waarom een ISO certificaat?

De meeste bedrijven maken al gebruik van een ISO certificaat. Met een ISO certificaat voldoet u aan een veelgestelde eis van opdrachtgevers, hebt u een stok achter de deur om verbeteringen door te voeren en risico’s beter te beheersen. ISO certificaten geven aan dat u zegt wat u doet en dat u doet wat u zegt. Met een ISO certificaat toont u de betrouwbaarheid van uw bedrijf aan naar uw doelmarkten en dat creëert weer commerciële kansen. Het bekendste ISO certificaat is ISO 9001, naast de populaire ISO 27001, ISO 14001, ISO 50001, ISO 22000 en ISO 45001.

ISO certificaat aanvragen bij TÜV NORD

Wilt u een ISO certificaat aanvragen voor uw bedrijf? Dan bent u bij TÜV NORD aan het juiste adres. Onze insteek van beoordelen is het bijdragen aan uw succes door het zoeken naar bevestiging dat uw systeem aan gestelde eisen voldoet, niet het zoeken naar afwijking van de eisen. We bieden voor een marktconforme prijs de mogelijkheid tot het combineren van veel verschillende vormen van certificatie, op maat te combineren. Ook training ten behoeve van certificering van ISO certificaten kunt u bij ons afnemen.

Vraag vandaag nog uw ISO certificaat aan.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Planning en service voor certificeringCustomer Service Center Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 528