Groenkeur certificaat

Het Groenkeur certificaat maakt aantoonbaar dat u voldoet aan eisen in de Groenkeur beoordelingsrichtlijnen

Voor de dienstverlening van groenprofessionals is er onder beheer van Stichting Groenkeur een verzameling beoordelingsrichtlijnen beschikbaar. Het doel van de richtlijnen is om de kwaliteit en het vakmanschap van groenprofessionals inzichtelijk te maken aan opdrachtgevers. Zo ontstaat meer vertrouwen bij opdrachtgevers en meer kansen voor de groenprofessional. U kunt zich laten certificeren zodat u aantoonbaar kunnen maken dat u aan de kwaliteitseisen in de beoordelingsrichtlijnen voldoet. TÜV NORD beoordeelt op basis van de beoordelingsrichtlijnen Boomverzorging, Dak- en Gevelbegroening, Duurzame Boomkwekerijproducten, Groenvoorziening. Het resultaat van een beoordeling met positief eindresultaat is het Groenkeur certificaat.

De Groenkeur beoordelingsrichtlijnen zijn gebaseerd op, en onder accreditatie van, de ISO 9001:2015 norm waarmee er eigenlijk 2 certificaten in 1 wordt behaald. 

Waarom een Groenkeur certificaat?

Met een Groenkeur certificaat voldoet uw bedrijf aan de veelvoorkomende eis vanuit gemeenten en andere opdrachtgevers om betrouwbaarheid, kwaliteit en vakbekwaamheid door middel van certificering te kunnen aantonen. Zo komt u dus in aanmerking voor meer, maar ook grotere opdrachten. In de beoordelingsrichtlijn staan tevens eisen met betrekking offertes aan uw potentiële klanten. Een Groenkeur certificaat onderscheidt u dus al van concurrentie, maar uw offertes zijn ook nog eens duidelijker, wat uw kans op het krijgen van de opdracht vergroot. Zo kunt u het certificaat dus snel terugverdienen. Bovendien toont u met het certificaat aan dat u aandacht hebt voor duurzaamheid en op de hoogte bent en blijft van actuele technologische ontwikkelingen. Certificering van meerdere beoordelingsrichtlijnen kan interessant en voordelig voor u zijn omdat er veel overlap zit in de eisen in de verschillende beoordelingsrichtlijnen.

Waarom een Groenkeur certificaat bij TÜV NORD?

Wilt u als organisatie beschikken over het Groenkeur certificaat? Dan bent u bij TÜV NORD aan het juiste adres. We beoordelen vanuit nuchter, laagdrempelig en praktijkgericht perspectief of uw organisatie aan de eisen voor het certificaat voldoet. Uiteraard hebben onze vakkundige auditoren ervaring in uw branche. We kunnen u ook ondersteunen met certificering van ISO 9001, VCA, ISO 14001 en de keuring van uw arbeidsmiddelen en machines. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw Groenkeur certificaat.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525