Milieu, Energie, Duurzaamheid en MVO

Milieu, Energie, Duurzaamheid en MVO bij TÜV NORD

Bedrijven en consumenten worden zich steeds bewuster van de impact die ze hebben op de wereld om ons heen. Dat betekent niet alleen het milieu, duurzaamheid en het terugdringen van verbruik van energie, maar ook rekening houden met elkaar in maatschappelijke context. In sommige gevallen lijkt dit echter ver van uw onderneming af te staan.

Toch hebben juist die maatschappelijke thema's heel veel impact op uw organisatie. Door kenbaar te maken dat u zich inzet voor milieu en leefomgeving, verbetert u uw concurrentiepositie, maar zorgt u ook dat uw medewerkers trots kunnen zijn op uw bedrijf. Het terugdringen van energieverbruik heeft niet alleen impact op het milieu, maar ook direct op uw kosten en dus uw marge. Het borgen van (veiligheids)risico´s en aansprakelijkheid draagt bij aan de continuïteit van uw organisatie én uw maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het mes snijdt dus vaak aan twee kanten.

 

Milieu, Energie, Duurzaamheid en MVO

Certificering en keuringen helpen organisaties voldoen aan verwachtingen van bedrijven en overheid, terwijl ze risico's en verbeterkansen identificeren.

Certificering en keuring milieu, energie, duurzaamheid en MVO

Doet u het niet voor uzelf of uw medewerkers dan is het waarschijnlijk wel voor uw opdrachtgevers. Zowel bedrijven als overheid hebben de groeiende verwachting dat u voldoet aan eisen op het gebied van milieu, duurzaamheid en MVO. Met onze beoordelingen maakt u die verwachting aantoonbaar. We doen dit niet alleen op basis van certificering van uw organisatie op het gebied van milieu (ISO 14001), energiemanagement (ISO 50001), CO2-uitstoot (CO2-Prestatieladder), of voedselveiligheid, maar bijvoorbeeld ook door hele praktische keuringen zoals een energielabel in uw lift.

TÜV NORD voor milieu, energie, duurzaamheid en MVO

TÜV NORD ondersteunt u graag in al uw maatschappelijk verantwoorde ambities. Onze vakkundige professionals hanteren een laagdrempelige, nuchtere en praktijkgerichte insteek van beoordeling, uiteraard met ervaring in uw branche. Tijdens onze beoordelingen zoeken we bevestiging dat u voldoet aan de gestelde eisen en zijn we tevens uw partner in het aan het licht brengen van risico’s en kansen, waarmee u draagvlak heeft voor verbetermaatregelen. We kijken graag met u samen naar de beste oplossing voor uw organisatie.

 

 

Waarom TÜV NORD voor jou een sterke partner is

 

Onafhankelijkheid
TÜV NORD Nederland is een technische en zakelijke serviceprovider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving.

Expertise
Je hebt één van onze experts aan je zijde. TÜV NORD heeft een team van experts op het gebied van Milieu, Energie, Duurzaamheid en MVO, die geaccrediteerd zijn voor certificering, testen en inspectiediensten.

Internationaal expertnetwerk
Wij zijn onderdeel van de TÜV NORD GROUP, met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers (in FTE). Wij ondersteunen bij al je IT-vraagstukken, ook over de grens.

Industriële ervaring
In Nederland beoordelen onze ruim 300 vakmensen dagelijks producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transportmiddelen, machines en cybersecurity. Dat doen we in de meest uiteenlopende branches.

Praktisch en laagdrempelig
TÜV NORD Nederland onderscheidt zich door haar nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen. Wij maken aantoonbaar dat jouw organisatie voldoet aan de gestelde eisen voor betrouwbaarheid.

Gericht op verbetering
Tijdens onze beoordelingen identificeren we heel feitelijk risico’s en pijnpunten, om draagvlak voor verbetering te verkrijgen. We helpen bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk te beperken en ondersteunen de continuïteit van jouw organisatie.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een bericht!
Neem direct contact op met onze specialist via