Over ons

 

TÜV NORD Nederland: Jouw

partner in veiligheid en

innovatie

 

Welkom bij TÜV Nord Nederland! Wij zijn een toonaangevende dienstverlener op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en advies. Onze missie is simpel: het creëren van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in een voortdurend veranderende wereld.

 

 

 

 

Onze Missie

Bij TÜV Nord Nederland zetten we ons in om jouw organisatie aantoonbaar beter te maken. Of het nu gaat om veiligheid, duurzaamheid, of technische innovatie, wij bieden de expertise en oplossingen die je nodig heeft om te groeien en te excelleren.

 

 

Onze Visie

Bij TÜV Nord Nederland zetten we ons in om bedrijven en organisaties te ondersteunen in hun streven naar uitmuntendheid. Of het nu gaat om veiligheid, duurzaamheid, of technische innovatie, wij bieden de expertise en oplossingen die je nodig heeft om te groeien en te excelleren.

 

 

Wat we doen

 

 

Inspecteren

Wij bieden een uitgebreid en divers scala aan test- en inspectiediensten om de hoogste kwaliteit en veiligheid van jouw producten en systemen te waarborgen en te garanderen.

 

Certificeren

Met onze certificeringsdiensten helpt jou je klanten en partners te laten zien dat je voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

 

Trainingen

Onze experts staan klaar om je te adviseren over complexe technische vraagstukken en compliance-eisen, zodat je met vertrouwen kunt opereren in een dynamische markt.

 

 

*Team Bouwkwaliteit TÜV NORD Nederland

 

 

Ons Team

Ons team bestaat uit meer dan 300 gepassioneerde professionals die zich inzetten om jouw bedrijf te ondersteunen. Van ingenieurs en wetenschappers tot consultants en auditors, iedereen bij TÜV Nord Nederland werkt met één doel voor ogen: jouw succes.

Waarom TÜV NORD voor jou een sterke partner is

 

Onafhankelijkheid
TÜV NORD Nederland is een technische en zakelijke serviceprovider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving.

Expertise
Je hebt één van onze experts aan je zijde. TÜV NORD heeft een team van experts op het gebied van cybersecurity, die geaccrediteerd zijn voor certificering, testen en inspectiediensten.

Internationaal expertnetwerk
Wij zijn onderdeel van de TÜV NORD GROUP, met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers (in FTE). Wij ondersteunen bij al je IT-vraagstukken, ook over de grens.

Industriële ervaring
In Nederland beoordelen onze ruim 300 vakmensen dagelijks producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transportmiddelen, machines en cybersecurity. Dat doen we in de meest uiteenlopende branches.

Praktisch en laagdrempelig
TÜV NORD Nederland onderscheidt zich door haar nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen. Wij maken aantoonbaar dat jouw organisatie voldoet aan de gestelde eisen voor betrouwbaarheid.

Gericht op verbetering
Tijdens onze beoordelingen identificeren we heel feitelijk risico’s en pijnpunten, om draagvlak voor verbetering te verkrijgen. We helpen bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk te beperken en ondersteunen de continuïteit van jouw organisatie.

 

 

 

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een bericht!
Neem direct contact op met onze specialist via