Primaire Sector

Primaire Sector

TÜV NORD Nederland biedt de volgende diensten op het gebied van verplichtingen uit arbeid: SNA-schema/SNA keurmerk (NEN 4400-1), SNF-Keurmerk, SNF Inhuur register, ABU, NBBU, Keurmerk ZZP Bemiddeling NBBU, Keurmerk Schoon en SZP (sector Pluimvee). Vanuit het kantoor in Almelo kan ons inspectieteam bestaande uit gekwalificeerde inspecteurs met aantoonbare expertise het hele land bedienen.

Keurmerk ZZP Bemiddeling

Met het Keurmerk ZZP bemiddeling kunnen zzp-intermediairs zich positief onderscheiden van andere dienstverleners. De achterliggende norm bestaat uit twee delen. Één deel gaat over het op orde hebben van de eigen (financiële) administratie en het tweede deel over de dienstverlening. 

Het keurmerk is bestemd voor de bemiddelaar die zich wil aansluiten bij de brancheorganisatie NBBU. De voor dit keurmerk gecertificeerde onderneming wordt opgenomen in het NBBU-register voor zzp-bemiddelaars. NBBU-leden die al met hun uitzendactiviteiten lid zijn, maar ook voor zzp'ers bemiddelen (mengbedrijf), kunnen op vrijwillige basis voor de bemiddelingsactiviteiten het keurmerk behalen. Zij worden dan eveneens opgenomen in het NBBU-register voor zzp-bemiddelaars.

 

Keurmerk Pluimvee Industrie (SZP)

Het secretariaat van Sociale Zaken Pluimvee Industrie (SZPI) is het aanspreekpunt voor alle activiteiten op het gebied van sociale aangelegenheden in de pluimveesector.

TÜV NORD Nederland kan uw onderneming toetsen volgens de richtlijnen van de pluimveesector. Daarbij wordt getoetst op het Pluimvee Industrie Keurmerk en deze is daarbij gericht op de Cao Pluimvee. Als TÜV NORD Nederland zij we gekwalificeerd om u te auditen voor dit Sociale Zaken Pluimvee Industrie (SZP) Keurmerk. 

 

Waarom TÜV NORD Nederland?

Onze onafhankelijke blik helpt u kritisch naar uw eigen of de belanghebbende organisatie te kijken en de verbeterpunten boven water te halen. Wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit. We hanteren een transparante en integere werkwijze en bovenal een persoonlijke benadering met korte communicatielijnen waardoor wij snel kunnen schakelen. Daardoor heeft u snel een offerte op maat. 

Een professioneel inspectieteam bestaande uit gekwalificeerde inspecteurs met aantoonbare expertise en ruime ervaring en praktisch inzicht voeren het inspectietraject. Ons doel is om van uw onderneming een succesvol en tevreden geïnspecteerd en geregistreerd bedrijf te maken.

Daarnaast kunt u dankzij ons brede dienstpakket meerdere diensten combineren op een voor u zo efficiënt mogelijke manier. Denk bijvoorbeeld aan VCA, ISO 9001 of ISO 27001 certificering.

Stel uw vraag over onze dienstverlening

Meer weten over onze diensten of meteen een inspectie aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag over

SNA. SNF, ABU, NBBU, ZZP bemiddeling, Schoonmakend Nederland of het SZP keurmerk

Informatie over SNA. SNF, ABU, NBBU, ZZP bemiddeling, Schoonmakend Nederlandof het SZP keurmerk dienstverleningCustomer service SNA. SNF, ABU, NBBU, ZZP bemiddeling, Schoonmakend Nederland of het SZP keurmerk dienstverlening
TÜV NORD Nederland

Tel.: 0499 - 339 525
info@tuv.nl