MSC certificaat

Met het MSC certificaat maakt u uw rol in de toeleveringsketen van duurzame visvangst aantoonbaar Met het MSC certificaat maakt u uw rol in de toeleveringsketen van duurzame visvangst aantoonbaar Met het MSC certificaat maakt u uw rol in de toeleveringsketen van duurzame visvangst aantoonbaar Met het MSC certificaat maakt u uw rol in de toeleveringsketen van duurzame visvangst aantoonbaar
Met het MSC certificaat maakt u uw rol in de toeleveringsketen van duurzame visvangst aantoonbaar

Met het MSC certificaat laat u aan uw afnemers in de toeleveringsketen zien dat uw organisatie voldoet aan de eisen voor duurzame visvangst volgens MSC. Naast een gecertificeerde visserij, dient ook de verwerker, groothandel en retailer te beschikken over een MSC certificaat. Dit noemt men het Chain of Custody certificaat. Wilt u onderdeel uitmaken van de supply chain van MSC-gecertificeerde vis, dan heeft u het Chain of Custody certificaat nodig. Het MSC certificaat is het meest herkende en vertrouwde keurmerk voor duurzame vis. Lees hier over de voordelen van MSC keurmerken voor vis.

Waarom een MSC certificaat?

De behoefte van consumenten aan duurzaam gevangen vis neemt nog steeds in sterke mate toe en dit biedt u kansen. Met een MSC certificaat volgens de Chain of Custody standaard laat u aan afnemers zien dat u voldoet aan de gestelde eisen en verkrijgt u dus toegang tot een nieuwe, groeiende markt. Het voordeel van zaken doen in de MSC supply chain is bovendien dat ook uw leveranciers aan dezelfde eisen moeten voldoen. Dit betekent dat u dus ook zaken doet met betrouwbare partijen die hun zaken op orde hebben, met positief gevolg voor de continuïteit van uw organisatie. Het MSC certificaat stimuleert bovendien het imago en de zichtbaarheid van uw organisatie.

Waarom een MSC certificaat bij TÜV NORD?

Wilt u het MSC certificaat gaan behalen? Laat TÜV NORD een onafhankelijke audit binnen uw organisatie uitvoeren. We hanteren een nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen en hebben ervaring in uw branche. Uiteraard verzorgen we nog meer vormen van certificering van voedselveiligheid in de agrarische, food en feed branche, naast certificering van ISO 9001 en ISO 14001. We kijken graag met u samen naar de beste oplossingen voor uw organisatie.

Vraag direct uw offerte aan bij TÜV NORD.

Deel deze pagina