Betrouwbaarheid in vrijetijd.

Cultuur, sport en recreatie hoort vooral leuk en ontspannend te zijn. U bent echter wel actief in een branche waarin u te maken hebt met consumenten en particulieren waar gevolgen groot kunnen zijn als uw organisatie zich een keer op een negatieve manier in de kijker speelt. Risico’s en aansprakelijkheid goed beheersen en een betrouwbaar imago naar de buitenwereld zijn dus belangrijk voor de continuïteit van uw onderneming.

TÜV NORD ondersteunt u in het in aantoonbaar maken van die betrouwbaarheid en het beheersen van risico’s en aansprakelijkheid. Het oog van een onafhankelijke partij die uw proces, middelen en producten kritisch bekijkt geeft u pas echt een objectief beeld van waar risico’s liggen en ondersteunt u in het creëren van draagvlak voor verbetermaatregelen. We bevestigen dus niet alleen uw betrouwbare imago, maar helpen het ook verbeteren.

Sorry, this video can not be played because of your privacy setting.
You can change your settings here anytime.

Watch on Youtube

Janno Inspecteur Van De Toekomst

 

Janno wil later TÜV NORD inspecteur worden. Daarom schreef hij ons een brief met vragen over wat hij later moet leren. Wij besloten hem mee te nemen met het échte werk! Bij Toverland legt Ervaren TÜV-inspecteur Petra Janno uit waar we op moeten letten.

Benieuwd naar een carrière bij TÜV NORD? Lees verder in onze blog en laat je inspireren!

 

Overige dienstverlening in cultuur, sport en recreatie

Certificering en keuring in cultuur, sport en recreatie

Uw klanten komen voor hun vermaak, ontspanning en sensatie naar uw bedrijf. Dat u betrouwbare toestellen exploiteert moet voorop staan. Wij beoordelen of uw sporttoestellen, speeltoestellen, en attracties voldoen aan (wettelijke) veiligheidseisen, zowel indoor als in de buitenlucht en zelfs in het water. Bovendien verzorgen we complete oplossingen voor attractieparken, van algemene parkveiligheid en periodieke keuring tot ontwerpbeoordeling zodat we ook uw succes met nieuwe projecten kunnen versterken.

TÜV NORD biedt oplossingen voor cultuur, sport en recreatie

Een keuringssticker of keurmerk van TÜV NORD Nederland schept vertrouwen bij uw klanten en bezoekers. TÜV is immers een internationaal herkenbaar begrip voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit betekent dat we u dus ook op internationaal niveau kunnen ondersteunen. We beoordelen dan wel vanuit een nuchter, laagdrempelige en praktijkgericht perspectief, maar wel deskundige professionals met aantoonbare technische competenties en buitengewone ervaring in uw branche.

Wilt u weten welke oplossingen we kunnen bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op.

Stel uw vraag over

Keuring en inspectie van attracties

Informatie, offertes en planning van keuring en inspectieAfdeling Amusement Rides & Devices
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 560