Interne audits leren verbeteren

Interne audits leren verbeteren

Korte beschrijving van de training

Laat je interne audits voortaan efficiënter verlopen met deze training. Leer over veelvoorkomende valkuilen en gebruik onze praktische tips om deze te vermijden. Daarmee bereik je een maximaal auditresultaat.

Interne audits worden niet meer gezien als een noodzakelijk kwaad, maar zijn voortaan een waardevolle managementtool. Je auditrapporten worden gezien als belangrijke input voor management en directie.

Doelgroep voor deze training

Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor (de uitvoering van) interne audits van de organisatie. Plus anderen die willen weten wat je kunt bereiken met interne audits en zij die met een andere methodiek willen gaan auditen.

Leerdoel van de training: wat kan ik leren?

Na het volgen van deze training heb je de kennis én bruis je van de inspiratie om het maximale te presteren met interne audits.

De auditoren van TÜV Nord hebben ontelbare audits verricht; hun waardevolle ervaringen hebben we samengebracht in deze training. Op basis van praktijksituaties en veelvoorkomende valkuilen leer jij praktischer en effectiever omgaan met interne audits. De training is praktijkgericht en laagdrempelig.

Interne audits zijn na deze training een hands-on management tool en bieden veel input voor het continu verbeteren van je managementsysteem.

Onderwerpen die aan bod komen in de training

  • Inleiding op het doel van interne audits
  • Hoe haal ik het maximale uit interne audits?
  • Theoretische kennis over ISO19011
  • Benodigde kennis over managementsystemen
  • Samenhang van processen in de organisatie
  • Het opzetten en uitvoeren van een gedegen audit
  • Mogelijkheden om de rapportage te organiseren
  • De ideale rolverdeling van interne audits
  • Bekende valkuilen en praktische tips om deze te vermijden
  • Veel praktische inzichten en leerpunten uit de praktijk.

TÜV NORD denkt met je mee

Bij TÜV NORD begrijpen we hoe belangrijk voortdurende ontwikkeling is voor jouw professionele groei. Daarom bieden wij een reeks trainingen aan die zijn ontworpen om niet alleen aan je huidige behoeften te voldoen, maar ook om je voor te bereiden op toekomstige uitdagingen. Onze benadering is erop gericht om samen met jou te werken, je vaardigheden te versterken en je kennis te verbreden. Met TÜV aan je zijde, ben je niet alleen aan het leren; je bent aan het groeien met een partner die echt met je meedenkt.

Wil je meer weten over onze trainingen? Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op.

Voor informatie, offertes en service
Stel uw vraagTÜV NORD Traingen

Tel.: 0499 - 339 500