HKZ training

HKZ training

Stel uw vraag

Kwaliteit van het zorgproces is een spanningsveld tussen uw cliënten, verzekeraars en eigen medewerkers. Hoe zorgt u ervoor dat u de betrouwbaarheid van uw zorgproces aantoonbaar maakt aan verzekeraars, zonder dat u uw medewerkers teveel extra administratieve last geeft? Zodat uw clïent ook daadwerkelijk beter wordt van het implementeren van een systeem voor kwaliteitszorg? Leer hoe u kwaliteitszorg wèl doeltreffend en doelmatig inzet en HKZ certificering kunt behalen, met HKZ training bij TÜV NORD.

Waarom HKZ training?

Met onze verschillende vormen van HKZ training leert hoe u het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem tot een goed einde brengt. En dat betekent niet alleen een succesvol systeem in het kader van certificering, maar ook een kwaliteitssyteem waar uw collega’s mee kunnen werken. Leer de toegevoegde waarde van een HKZ-schema kennen, hoe u de normelementen begrijpt en hoe u deze kunt relateren aan uw organisatie. Of leer hoe u uzelf een methodiek eigen maakt waarmee u volgens de normeisen een kwaliteitsmanagementsysteem kunt opzetten, onderhouden en verbeteren.

Waarom HKZ training bij TÜV NORD?

Met HKZ training bij TÜV NORD leert u aan de hand van de praktijkervaringen van onze auditoren de materie kennen en ontdekt u welke aanpak in de praktijk werkt. Tijdens de vele HKZ audits die wij jaarlijks uitvoeren zien we keer op de keer welke aanpak binnen zorginstellingen en zorgpraktijken wel en niet werkt. Onze manier van trainen is dus praktijkgericht, maar ook laagdrempelig. Wat u leert in de training kunt u de volgende dag al in de praktijk toepassen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor beoordeling van zo ongeveer elk HKZ certificaat.

U hebt tevens de mogelijkheid om een Incompany training af te nemen. Zo zorgt u dat uw medewerkers op een vertrouwde locatie en op efficiënte wijze dezelfde kennis eigen maken. Neem contact op voor de mogelijkheden. Weet u nog niet zeker of u HKZ wilt gaan implementeren of een ander schema? U kunt bij ons ook NEN-EN 15224 training of ISO 9001 training volgen.

Ontdek welke HKZ training bij u past

Aanbod trainingen Inhoud van de training Het leerdoel/resultaat Past bij de volgende uitdagingen Download het trainingsprogrammaVereiste kennis
Nieuwe HKZ leren kennen (0,5 dag) U maakt kennis met de nieuwe HKZ normen, de belangrijkste wijzigingen en impact op uw organisatie.

Na afloop van deze bijeenkomst weet u:

  • wat de belangrijkste wijzigingen zijn ten opzichte van de oude norm
  • wat globale stappen zijn om aan de nieuwe norm te gaan voldoen en dit te beschrijven
  • hoe u met uw collega’s het ideale overstapmoment voor uw organisatie kunt bepalen
U kent het HKZ certificatieschema onvoldoende om de toegevoegde waarde vast te kunnen stellen. Download Geen vereiste voorkennis

Stel uw vraag over een HKZ training

Wilt u meer weten over de inhoud van een training, het inschrijven voor een training of de mogelijkheden voor het verzorgen van een incompany training?

Neem contact met ons op en stel uw vraag.

Voor informatie, offertes en service
Stel uw vraagTÜV NORD Traingen

Tel.: 0499 - 339 500