ISO 9001 training

ISO 9001 training

Stel uw vraag

Leer met ISO 9001 training de norm effectief toepassen

U bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem en dat is best een grote uitdaging: Niet alleen moet u weten wat er in de ISO 9001 norm staat, u wilt hem ook doorgronden. En vervolgens kunnen toepassen op uw eigen organisatie.

Maar hoe zorgt u er nu voor dat het systeem geen administratieve last wordt? Dat er voldoende draagvlak voor is? Dat uw directie uit de voeten kan met uw rapportages? De antwoorden hierop kunt u vinden door ervaring met ISO 9001 certificering op te doen. Maar dit kost veel tijd. U kunt zich ook laten ondersteunen door een adviseur, maar dat is weer erg kostbaar.

Waarom ISO 9001 training?

Een ISO 9001 training van TÜV NORD is een snellere en goedkopere optie. En bovendien constructief. U doet kennis en kunde op van een auditor met jarenlange ervaring. Zo krijgt u een ‘boost’ om steviger in uw schoenen te staan!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Voor verschillende niveaus hebben wij een ISO 9001 trainingsmodules ontwikkeld. Zo is er altijd een module die bij u past. Gezamenlijk bieden deze modules alle ingrediënten om op succesvolle wijze een passend kwaliteitsmanagementsysteem te kunnen opzetten, beheersen en verbeteren.

  • Module A: ISO 9001 leren kennen (½ dag)
  • Module B: ISO 9001 leren begrijpen (1 dag)
  • Module C: Overgang naar ISO 9001:2015 leren toepassen (1 dag)

Wij houden een gezonde balans tussen benodigde theorie en praktische tips om de belangrijkste valkuilen te voorkomen. Dat is niet alleen werkbaar maar ook wel zo leuk.

Wilt u meer weten over onze ISO 9001 trainingen? Kijk in onderstaand schema welke het beste bij u past en download de informatieflyer(s). Of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Ontdek welke ISO 9001 training bij u past

Aanbod trainingen Inhoud van de training Het leerdoel/resultaat Vereiste kennisDownload het trainingsprogramma
ISO 9001 leren kennen                  (1 dagdeel) Een theoretische kennismaking met kwaliteitsmanagement, bekend raken met termen, definities en principes van ISO 9001 én een business case om uw directie te overtuigenDe meerwaarde van ISO 9001 kennen, inschatten welke kennis en vaardigheden nodig zijn voor een managementsysteem gebaseerd op ISO 9001 Geen basiskennis vereistDownload

ISO 9001 leren begrijpen
(1 dag)

Betekenis van de norm-elementen in ISO 9001:2015 begrijpenNorm-eisen begrijpen en weten waar de organisatie staat ten opzichte van de norm, vertalen van de norm naar de context van de organisatie U kent de norm al enigszins en bent bekend met belangrijkste termen, definities en principesDownload

Overgang naar ISO 9001:2015 leren toepassen
(1 dag)

Leren hoe de norm toe te passen in eigen organisatie; een op ISO 9001:2008 gebaseerd systeem kan worden aangepast aan de criteria van ISO 9001:2015Op een beheerste manier uw bestaande managementsysteem overzetten van ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015 U begrijpt de normeisen al en beheerst een bestaand managementsysteemDownload


Waarom ISO 9001 training bij TÜV NORD?

  • Morgen toepassen wat u vandaag leert: Zo praktijkgericht zijn onze trainingen ingestoken.
  • Leer vanuit vakkundige auditoren: U maakt de stof eigen vanuit onze vakkundige auditoren die talloze ISO 9001 audits verrichten bij organisaties zoals die van u. U leert dus op basis van praktijksituaties op een laagdrempelige en nuchtere manier effectief omgaan met ISO 9001.
  • Maak kennis met het perspectief van een extern auditor: U komt voor minder verrassingen tijdens externe audits te staan doordat u vanuit een ander perspectief naar uw systeem leert kijken.
  • Ook voor Incompany training kunt u bij ons terecht: Wilt u een heel team medewerkers trainen op het gebied van ISO 9001:2015? Dan is niets fijner dan dit op basis van dezelfde stof te doen, op een efficiënt tijdstip en vertrouwde locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stel uw vraag over een ISO 9001 training

Wilt u meer weten over de inhoud van een training, het inschrijven voor een training of de mogelijkheden voor het verzorgen van een incompany training?

Neem contact met ons op en stel uw vraag.

Stel uw vraag TÜV Academy

Deel deze pagina