Training invoeren van ISO 27001

Training invoeren van ISO 27001

Aanstaande trainingen

Training

Omschrijving

Datum

Dagdeel

Locatie


overgang naar de nieuwe ISO 27001:2022 norm

Tot 30 april 2024 kunnen organisaties nog certificeringsaudits volgens ISO 27001:2017 aanvragen; daarna en tot 1 november 2025 moeten audits volgens de nieuwe norm plaatsvinden, waarbij onze training helpt bij de overgang en verbetering van het ISMS.

25 juni 2024

0,5 dag

Eindhoven


 

 

Training invoeren van ISO 27001

U bent zich bewust van de noodzaak van een goede informatiebeveiliging, en ziet de toegevoegde waarde hierin van een managementsysteem. Maar hoe pakt u dit aan, welke handvatten zijn er en hoe zorgt u ervoor dat de implementatie van het managementsysteem een succes wordt?

 

Waarom een training opzetten van ISO 27001?

Uw organisatie heeft besloten om een ISO 27001 systeem op te zetten, en u speelt hier een (voorname) rol in. Het is uw taak om het project tot een succes te maken. Hoe zorgt u hiervoor? In de 2-daagse training 'invoeren van ISO 27001' wordt inzicht gegeven in de normeisen, de stappen die gezet moeten worden bij het opzetten van het managementsysteem en hoe deze relevant te maken voor de organisatie. Ook wordt stil gestaan bij het uitvoeren van een risicobeoordeling, het opstellen van een risicobehandelplan en de reikwijdte van beheersmaatregelen. Met de kennis die u tijdens de training opdoet krijgt u zowel theoretisch inzicht en praktische tips om uw implementatie vlot te laten verlopen.

Waarom een training opzetten van ISO 27001 bij TÜV NORD?

U doet kennis op van een auditor met jarenlange ervaring. Hij of zij kent zowel de ISO 27001 als de bijbehorende praktijk rondom informatiebeveiliging als geen ander en leert u vanuit zijn of haar perspectief naar de norm te kijken. Tijdens de training hanteren wij een praktijkgerichte, laagdrempelige en persoonlijke aanpak. Met voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van knelpunten. Zo houden we de training werkbaar en leuk. Maar belangrijker nog: Het helpt u en de andere deelnemers direct te zien hoe u de brug van theorie naar praktijk kunt slaan. 

Deel deze pagina

Voor informatie, offertes en service
Stel uw vraagTÜV NORD Traingen

Tel.: 0499 - 339 500