Diensten

Diensten

Met beoordeling door TÜV NORD maakt u aantoonbaar dat u voldoet aan wettelijke eisen, eisen vanuit opdrachtgevers of afspraken in uw branche. We identificeren tijdens beoordelingen ook heel feitelijk risico’s en pijnpunten zodat we u ondersteunen in begrip en draagvlak voor verbetering bij belanghebbenden. Met onafhankelijke beoordeling laat u dus zien dat u een betrouwbare partij bent om zaken mee te doen en bevordert u de continuïteit van uw organisatie. Kom meer te weten over de oplossingen die we hebben voor uw branche. Of bekijk ons aanbod van certificaten & keurmerken, keuringen en training.

TÜV NORD is geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17020 (Inspectie en keuring) ISO/IEC ISO/IEC 17021 (Managementsystemen) en ISO/IEC 17065 (Productcertificering) en door de Raad voor Accreditatie. TÜV NORD heeft bovendien het vertrouwen vanuit de Nederlandse overheid en Europese Unie door verschillende aanwijzingen voor beoordeling op basis van nationale en Europese wetgeving.

 

Wij bieden de volgende diensten aan:

 

  • Wij ondersteunen uw organisatie bij CE-markering. Zo bevestigen we dat u voldoet aan de eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem als eis voor het aanbrengen van CE-markering op en voeren we ontwerpbeoordeling, EG-typegoedkeuring, eenheidskeuring en onderzoek op uw technische constructiedossiers uit.
  • We bieden verschillende vormen van training en opleiding die aansluiten op ons portfolio van dienstverlening in inspectie, keuring en certificering. U vindt hier trainingen die van de rol van KAM-coördinatoren een succes maken, zoals een training voor ISO 9001, HKZ, VCA of ISO 14001. Maar ook de rol van personeel dat arbeidsmiddelen gebruikt zoals voor heftrucks, hoogwerkers of liften, tevens beschikbaar als incompany training.
  • Met T-SPEC bieden we u een kostenbesparende oplossing waarmee u door middel van opleiding van uw technisch personeel tot keurmeester zelf lage risicoklasse arbeidsmiddelen kunt beoordelen onder toezicht van TÜV NORD.

Kom meer te weten over de oplossingen die we hebben voor uw branche. Stel uw vraag aan een medewerker.

 

Algemene vragen en opmerkingen TÜV Nederland