MENU
  1. Diensten
  2. Training en Opleiding
  3. Incompany training
Met incompany training brengt u uw medewerkers op een vetrouwde locatie dezelfde vaardigheden en kennis bij Met incompany training brengt u uw medewerkers op een vetrouwde locatie dezelfde vaardigheden en kennis bij Met incompany training brengt u uw medewerkers op een vetrouwde locatie dezelfde vaardigheden en kennis bij Met incompany training brengt u uw medewerkers op een vetrouwde locatie dezelfde vaardigheden en kennis bij
Met incompany training brengt u uw medewerkers op een vetrouwde locatie dezelfde vaardigheden en kennis bij

Zodra u de kennis en vaardigheden van uw medewerkers wilt verbeteren is het een uitdaging om iedereen met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Niet alleen als het gaat om de kennis die ze op doen, maar ook dat u ze op dezelfde golflengte krijgt. Daar bovenop is het dan nog de uitdaging om een training te vinden die de accenten op onderwerpen legt die u belangrijk vindt. Met incompany training hebt u de mogelijkheid om uw mensen te trainen op een vertrouwde plek, wanneer u wilt en op basis van de onderwerpen die u belangrijk vindt.

Waarom incompany training?

Incompany training betekent dat u uw mensen kennis kunt bijbrengen op uw locatie zodat ze samen, op elkaar afgestemde kennis en vaardigheden eigen maken. Dit vergroot de betrokkenheid bij, en het draagvlak voor uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een gebruikerstraining voor hoogwerkers, heftrucks of liften, of een training voor interne audits of certificatienormen, u bepaalt zelf welk onderwerp u wilt belichten. Bovendien bepaalt u wanneer u de incompany training laat plaatsvinden, zodat de datum en het tijdstip het meest efficiënt zijn voor u en uw medewerkers. Naast het gemak van training waar en wanneer het u uitkomt, bespaart u er ook kosten mee. U hebt immers niet te maken met reistijd per medewerker en de kosten per deelnemer zijn bovendien ook lager.

Waarom incompany training bij TÜV Nederland?

Wat incompany training bij TÜV Nederland onderscheidt is de praktijkgerichte, laagdrempelige insteek. De kennis die u vandaag in een training opdoet, kunt u morgen al toepassen. We baseren de inhoud van trainingen op bevindingen die onze vakdeskundigen dagelijks doen bij keuringen en audits. Bovendien voert TÜV Nederland keuring, inspectie en certificering uit, zodat u niet alleen kennis kunt ophalen in trainingen maar ook de keuring van uw arbeids- en transportmiddelen en certificering handig bij één leverancier onder kunt brengen.

Wilt u meer weten over incompany training bij TÜV Nederland? Neemt u dan contact met ons op.

Deel deze pagina

Stel uw vraag

Afdeling Training & Opleiding, TÜV Academy en T-SPEC van TÜV Nederland

TÜV Academy

0499 - 339 538

Voor informatie, offertes en service