Incompany training

Incompany training

Schrijf u in

Op weg met een incompany training

Heeft u meerdere medewerkers die hun kennis en/of vaardigheden kunnen verbeteren? Dan is een incompany training een goede optie. Samen trainen in eigen huis heeft veel voordelen. Praktisch, economisch èn inhoudelijk.

Waarom een incompany training?

Met een incompany training bent u simpelweg flexibeler. Datum, tijd en plaats plannen we samen, op basis van wat u het beste uitkomt. Daarbij ontvangt u ons en niet andersom. Dat bespaart u reistijd en locatiekosten.

Inhoudelijk stemmen we het programma op uw behoeften af door bijvoorbeeld modules te combineren. Of door rekening te houden met wie we voor ons hebben waardoor we per onderdeel kunnen bepalen of we er meer of minder tijd aan besteden.

Voor de deelnemers is een incompany training prettig omdat zij getraind worden in de omgeving waarin zij later het geleerde in de praktijk gaan brengen. Samen met hun collega’s. Tijdens en na de training kunnen ze elkaar vragen stellen en aanspreken. Dat is wel zo fijn. En effectief!

Een prettige bijkomstigheid is dat deelnemers zich in hun eigen omgeving sneller op hun gemak voelen. En bekend terrein verbindt mensen. Samen de schouders eronder. En daar profiteert iedereen van.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Sommige trainingen lenen zich uitstekend om incompany te geven. Ons aanbod heeft zowel praktijkgerichte trainingen, als trainingen waarbij onderlinge verbinding en draagvlak centraal staan.

Enerzijds de ‘Hoogwerker-‘ en de ‘Heftruckcursus’ en ‘Lifttraining’. Anderzijds de trainingen voor interne audits (beginners en gevorderden) en de ‘Leiderschaps-‘ en ‘Draagvlakbijeenkomsten’.

Op onze site treft u meer informatie aan over deze trainingen en bijeenkomsten. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dat raden we overigens altijd aan wanneer u vragen heeft over de incompany mogelijkheden. We denken graag mee!

Voor informatie, offertes en service
Stel uw vraagTÜV NORD Traingen

Tel.: 0499 - 339 500