Operation Clean Sweep (OCS) Certificering

Welkom bij Operation Clean Sweep (OCS) Certificering

We zijn trots te kunnen zeggen dat Plastics Europe ons heeft uitgekozen als hun officiële partner om de strijd tegen plasticvervuiling een flinke boost te geven met onze OCS-certificaten.

 

Wat is Operation Clean Sweep?

Simpel gezegd, het is ons plan om ervoor te zorgen dat de plastic industrie schoon en groen blijft. We richten ons op het voorkomen van die vervelende plastic pellets, poeders, en granulaten van het vervuilen van onze mooie planeet.

Of je nu plastic maakt, vervoert, opslaat of bewerkt, wij zijn er om jouw inzet voor een schonere wereld te erkennen en te certificeren. Ja, dat lees je goed! Jouw bedrijf kan zich onderscheiden door te laten zien hoe groen en duurzaam jullie wel niet zijn.

 

Waarom zou je voor OCS-certificering gaan, bekijk hier de voordelen?

  • Laat iedereen zien hoe milieubewust jouw bedrijf is
  • Zorg voor een veilige werkomgeving voor je team
  • Blijf uit de buurt van vervelende boetes door de regels te volgen
  • Maak je productieproces strakker en efficiënter
  • Pak wat financiële voordelen mee terwijl je bezig bent
  • En spring eruit als dé duurzame leider in de plastic sector.

OCS

 

Operation Clean Sweep (OCS) is een certificeringsprogramma dat zich richt op het voorkomen van plasticvervuiling door bedrijven in de plasticindustrie te erkennen en te certificeren voor hun inzet voor een schonere en groenere wereld.

 

Waarom TÜV NORD voor jou een sterke partner is

 

Onafhankelijkheid
TÜV NORD Nederland is een technische en zakelijke serviceprovider in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. We bevorderen sinds 1981 veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving.

Expertise
Je hebt één van onze experts aan je zijde. TÜV NORD heeft een team van experts op het gebied van cybersecurity, die geaccrediteerd zijn voor certificering, testen en inspectiediensten.

Internationaal expertnetwerk
Wij zijn onderdeel van de TÜV NORD GROUP, met tienduizenden activiteiten in 70 landen en meer dan 10.000 werknemers (in FTE). Wij ondersteunen bij al je IT-vraagstukken, ook over de grens.

Industriële ervaring
In Nederland beoordelen onze ruim 300 vakmensen dagelijks producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transportmiddelen, machines en cybersecurity. Dat doen we in de meest uiteenlopende branches.

Praktisch en laagdrempelig
TÜV NORD Nederland onderscheidt zich door haar nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen. Wij maken aantoonbaar dat jouw organisatie voldoet aan de gestelde eisen voor betrouwbaarheid.

Gericht op verbetering
Tijdens onze beoordelingen identificeren we heel feitelijk risico’s en pijnpunten, om draagvlak voor verbetering te verkrijgen. We helpen bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk te beperken en ondersteunen de continuïteit van jouw organisatie.