MENU

Blik op werk keurmerk

Het Blik op Werk Keurmerk maakt de betrouwbaarheid van re-integratie-, interventie en arbodienstverlening aantoonbaar Het Blik op Werk Keurmerk maakt de betrouwbaarheid van re-integratie-, interventie en arbodienstverlening aantoonbaar Het Blik op Werk Keurmerk maakt de betrouwbaarheid van re-integratie-, interventie en arbodienstverlening aantoonbaar Het Blik op Werk Keurmerk maakt de betrouwbaarheid van re-integratie-, interventie en arbodienstverlening aantoonbaar
Het Blik op Werk Keurmerk maakt de betrouwbaarheid van re-integratie-, interventie en arbodienstverlening aantoonbaar

Met het Blik op Werk keurmerk maakt u aantoonbaar dat u voldoet aan kwaliteitseisen in het keurmerk voor bedrijven in re-integratie-, interventie en arbodienstverlening. Het keurmerk geeft inzicht in kwaliteit van dienstverleners aan werknemers, werkzoekenden, werkgevers en overheid. Het UWV stelt het voldoen aan de eisen in het Blik op Werk keurmerk of de Kwaliteitseisen UWV als voorwaarde voor zaken doen, waardoor het belangrijk is in het bezit van het keurmerk te zijn als u in deze sector actief bent. Uw organisatie ontvangt het keurmerk indien na een audit kan worden vastgesteld dat uw organisatie aan de eisen in het keurmerk voldoet. TÜV Nederland helpt u de kwaliteit van uw organisatie aantoonbaar te maken. 

Blik op Werk - soorten dienstverlening

Er zijn twaalf soorten dienstverleningen die onder het keurmerk vallen, waaronder jobcoaching, scholing en opleiding, sociale activering, fysieke en mentale behandeling of begeleiding. Het Blik op Werk keurmerk vervangt sinds 2007 het Boaborea keurmerk.

Waarom het Blik op Werk keurmerk?

Met het Blik op Werk keurmerk voldoet u niet alleen aan de eisen, maar verbetert u ook het proces van dienstverlening in uw organisatie. Hiermee beperkt u risico’s en bevordert u dus de continuïteit van uw organisatie. In tegenstelling tot andere keurmerken draait het Blik op Werk keurmerk niet alleen om het voldoen aan de norm van kwaliteitseisen, maar ook aan de tevredenheid van werkenden/niet-werkenden en opdrachtgevers. Dit betekent dat u met het keurmerk dus ook meteen het resultaat ziet van continue verbetering van kwaliteit in uw organisatie en waar u nog verder kunt verbeteren. Om het keurmerk te behalen, dient u zich aan te melden bij de Stichting Blik op Werk. Daarna kunnen wij uw organisatie tijdens een jaarlijkse audit beoordelen.

Waarom het Blik op Werk keurmerk bij TÜV Nederland?

Wij hebben de praktijkervaring in uw branche en spreken dus uw taal. Onze vakkundige auditoren hebben de de praktijkervaring in uw branche om waarde te kunnen toevoegen aan uw organisatie tijdens certificering van het Blik op Werk keurmerk. Ze hebben bovendien een nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen waarbij we zoeken naar bevestiging dat uw organisatie aan de eisen van het keurmerk voldoet en gaan niet op zoek naar gebreken. Naast het keurmerk kunnen we uw organisatie ook voorzien van andere vormen van certificering zoals ISO 9001 of VCU.

Het Blik op Werk keurmerk aanvragen

U kunt het Blik op Werk keurmerk aanvragen bij TÜV Nederland. Neem contact met ons op voor informatie of een offerte.

Informatie en offertes voor certificering

Afdeling Sales Certification

Afdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

0499 - 339 525

Stel uw vraag over
Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Deel deze pagina