Toelating nieuwe voertuigen (§ 13 EG FGV)

Toelatingskeuring van nieuwe voertuigen

Als fabrikant, constructeur, handelaar, importeur of exporteur komt u in aanraking met voertuigen zonder complete EG-typegoedkeuring. Wilt u deze toch in binnen- of buitenland verhandelen of toelaten? Dan heeft u een aantal documenten en/of keuring nodig.

Voor de toelating van een nieuw voertuig zonder EG-typegoedkeuring, is in Europa een individuele typegoedkeuring vereist op basis van de Europese Richtlijn 2007/46/EG of de verordening VO(EU) 183/2011. 

Door onze uitgebreide kennis van en ervaring met de regelgeving en formaliteiten in diverse europese landen kunnen wij u hierbij ontzorgen waardoor u geen omkijken heeft naar alle bureaucratische procedures. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het verkrijgen van de juiste documenten en voeren de inspectie voor u uit. Dan kan bij u op locatie of, indien u niet beschikt over de benodigde faciliteiten, op een andere geschikte locatie welke u het beste uitkomt. 

Niet alleen kunnen wij u helpen bij toelating van nieuwe voertuigen, ook hebben we kennis en ervaring op het gebied van toelating van gebruikte voertuigen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

EG - toelatingskeuring van nieuwe voertuigen

Stel uw vraag

over keuring voertuigen

Keuring VoertuigenStel uw vraag

Tel.: 06- 22 26 14 83