MENU
  1. Keuringen
  2. Keuring voertuigen
  3. Toelating gebruikte voertuigen (§ 21 STVZO)

Toelatingskeuring van gebruikte voertuigen

U bent handelaar, koper of im- / exporteur van gebruikte voertuigen zonder EG-typegoedkeuring en u wilt deze in binnen- / buitenland, in Duitsland of in andere Europese landen verhandelen of toelaten? Dan bent u bij ons aan het goede adres voor de juiste benodigde documenten en / of keuringen.

Door onze, TÜV NORD Mobilität GmbH & Co. KG, uitgebreide kennis en ervaring van de regelgeving en formaliteiten in diverse Europese landen kunnen wij u hiermee van dienst zijn en ontlasten van alle bureaucratische procedures.

Voor de toelating van een gebruikt voertuig, binnen de lidstaten van de EU, zijn er diverse procedures van toepassing. Voor de toelating in Duitsland heeft u te maken met §21 ‘StVZO’ (Duitse regeling voor het toelaten van motorvoertuigen tot het wegverkeer). Voor toelatingen buiten europa kunnen wij u tijdens een persoonlijk adviesgesprek informeren en eventueel helpen bij het verkrijgen van de juiste homologatie - documenten. Ervaar het gemak van het uitvoeren van inspecties bij u op locatie, indien deze is voorzien van de benodigde faciliteiten, of op een andere geschikte locatie welke u het beste uitkomt.

Via ons dochterbedrijf FS FAHRZEUG-SERVICE GMBH & Co. KG kunnen wij een eventuele noodzakelijke dagtoelating voor Duitsland verzorgen, tevens bieden wij diverse andere diensten aan in het kader van voertuigtoelatingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Toelatingskeuring van gebruikte voertuigen