Toelating gebruikte voertuigen

Toelatingskeuring van gebruikte voertuigen

Er komt nogal wat kijken bij het toelaten of verhandelen van gebruikte voertuigen zonder EG-typegoedkeuring. Zaken waar u als handelaar of koper het liefst zo min mogelijk omkijken naar heeft. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de juiste benodigde documenten en / of keuringen.

Dankzij onze uitgebreide kennis van en ervaring met regelgeving en formaliteiten in diverse landen kunnen wij u ontlasten van alle bureaucratische procedures die komen kijken bij het toelaten en verhandelen van gebruikte voertuigen in diverse Europese landen. 

Voor de toelating van een gebruikt voertuig, binnen de lidstaten van de EU, zijn er diverse procedures van toepassing. Voor de toelating in Duitsland heeft u te maken met §21 ‘StVZO’ (Duitse regeling voor het toelaten van motorvoertuigen tot het wegverkeer). Voor toelatingen buiten europa kunnen wij u tijdens een persoonlijk adviesgesprek informeren en eventueel helpen bij het verkrijgen van de juiste homologatie - documenten. Ervaar het gemak van het uitvoeren van inspecties bij u op locatie, indien deze is voorzien van de benodigde faciliteiten, of op een andere geschikte locatie welke u het beste uitkomt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Toelatingskeuring van gebruikte voertuigen

Stel uw vraag

over keuring voertuigen

Keuring VoertuigenStel uw vraag

Tel.: 06- 22 26 14 83