Keuringen

Keuringen

Keuringen

Met een keuring van TÜV NORD verkrijgt u inzicht in de veiligheid en betrouwbaarheid van uw arbeidsmiddelen en voldoet u aan uw wettelijke verplichtingen. Zo is het nodig dat bijvoorbeeld attracties, liften, speeltoestellen, sporttoestellen en hijsmiddelen regelmatig worden gekeurd. TÜV NORD bepaalt aan de hand van (inter)nationale wetgeving, zoals het arbobesluit en warenwetbesluiten of uw arbeidsmiddelen aan de eisen voldoen.

Soorten keuring arbeidsmiddelen, machines en toestellen

 

 

TÜV NORD voert verschillende vormen van keuringen uit. De meest voorkomende vorm is de periodieke keuring, maar ook keuring voor ingebruikname (voor zowel de eerste ingebruikstelling als na modificaties en/of reparaties), opstellingskeuringen, keuring na herstel, eindkeuring en eenheidskeuring behoren tot de mogelijkheden.

Naast keuring kunnen we ook een technische inspectie (op maat) verzorgen voor uw arbeidsmiddelen, zoals statusinspecties, inspectie tijdens productie, inspectie tijdens gebruik, en aan- en verkoopinspecties. We keuren hijs- en hefwerktuigen zoals de keuring van verreikers, hoogwerkers en (offshore) kranen. Zo voldoet u ook meteen aan de eis voor jaarlijkse keuringsplicht voor uw VCA certificering.

 

 

 

Keuringen aanvragen bij TÜV NORD

Wilt u uw keuringen van arbeidsmiddelen of andere onderwerpen op een betrouwbare, zorgeloze manier geregeld hebben? Neem dan contact op met TÜV NORD. Wij zorgen ervoor dat al uw middelen in de volledige breedte aan keuringseisen voldoen. Doordat we keuringen zoveel mogelijk met elkaar combineren en dit bij voorkeur tijdens stilstand plannen, houden we niet alleen rekening met uw kosten voor keuring maar ook met de inzetbaarheid van uw middelen. U ontvangt onze keuringsrapporten snel, zodat u ook weet waar u aan toe bent. En ook qua planning zijn we flexibel, zelfs in noodgevallen.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een bericht!
Neem direct contact op met onze specialist via