Waarom HKZ certificeren bij TÜV NORD?

Waarom HKZ certificeren bij TÜV NORD?

Bij TÜV NORD kunt u uw HKZ certificering aanvragen. TÜV NORD is een onafhankelijke certificatie-instelling met een nuchtere en toegankelijke manier van certificeren. Wij denken graag met u mee en geven u antwoord op al uw vragen rondom certificering in de zorg.

Waarom kiezen voor TÜV NORD voor uw HKZ certificatie?

 • Competente auditoren met kennis van uw branche 
  Onze lead-auditoren zijn altijd op de hoogte van wat er speelt binnen de zorgsector. We zetten hen nauwkeurig in - op basis van de kennis en ervaring die zij hebben binnen uw branche. U zult daarom altijd specialisten treffen die de expertise bezitten om op een hoog niveau te beoordelen en communiceren.
 • Wij stellen uw doelstellingen voorop
  Organisaties verder helpen is wat ons drijft. We zijn opmerkzaam in wat er speelt bij organisaties en denken actief mee in mogelijkheden. We kijken verder dan de norm en stellen uw doelstellingen voorop.
 • Een pragmatische aanpak
  Tijdens een certificatietraject gaan we op zoek naar de conformiteit met de norm. Dit doen we op een pragmatische manier waarbij certificering geen extra regeldruk en administratie met zich meebrengt, maar wel effectieve werkwijzen.

Stel uw vraag over HKZ certificering

 • Wat zijn voordelen van het behalen van het HKZ certificaat?
 • Hoe zorgt u dat u voldoet aan alle certificeringseisen?
 • Hoe bereidt u zich voor op een audit?

In een vrijblijvend gesprek leggen onze TÜV-specialisten uit welke stappen u moet zetten om tot HKZ certificering in de zorg te komen. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid bent op een audit.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525