Branches

Branches

Branches

Onze primaire dienstverlening bestaat uit onafhankelijke beoordeling. Vaak is dit onderhevig aan een norm, standaard of schema die in uw branche toegepast dient te worden of een wettelijke eis is. Aan deze eisen hangen ook eisen voor beoordeling. Een belangrijke eis is dat onze keurmeesters, inspecteurs en auditoren competent zijn en genoeg affiniteit of ervaring in uw branche hebben.

 

Thema’s die spelen in uw branche 

Eisen aan onafhankelijke beoordeling komen in iedere branche voor. Wij zien ze dagelijks voorbij komen. Desondanks zijn niet overal de eisen of thema’s hetzelfde. Iedere branche heeft tenslotte te maken met andere risico’s, gevaren, kansen en bedreigingen. Thema bij uitstek blijven toch veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, maar we zien met toenemende mate ontwikkelingen op het gebied van andere thema’s zoals milieuzorg, risicomanagement en informatiebeveiliging.

Voor u is het belangrijk om deze ontwikkelingen in uw branche in de gaten te houden. U kunt namelijk snel achter de feiten aan lopen, of belangrijke kansen laten liggen. Voldoet u tenslotte aan eisen in uw branche, dan opent u niet alleen deuren naar nieuwe opdrachtgevers maar borgt u ook de continuïteit van uw organisatie. Wilt u meer weten over wat we voor u in uw branche kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

 

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een bericht!
Neem direct contact op met onze specialist via