ISO 14001 training

ISO 14001 training

Stel uw vraag

Zorg dragen voor een milieumanagementsysteem is een behoorlijke uitdaging. Milieuwetgeving blijkt in de praktijk voor de rol van de KAM-coördinator toch vaak complex, of onderschat. Dat zien we terug in de tekortkomingen die we constateren in de vele ISO 14001 audits die we uitvoeren. Natuurlijk wilt u zekerheid en vertrouwen hebben in uw rol om het systeem draaiende te houden en uw ISO 14001 certificering in de lucht te krijgen en houden.

Waarom ISO 14001 training?

ISO 14001 training helpt u dusdanig uw kennis van de norm ontwikkelen, dat u alle normeisen correct leert interpreteren en toepassen. U bent dan niet alleen in staat om een milieumanagementsysteem te implementeren, maar u kunt er ook zorg voor gaan dragen dat het systeem effectief is ingericht en een toegevoegde waarde is voor uw organisatie. U toont het succes van uw rol in de organisatie aan, en uw collega’s zien ook de toegevoegde waarde van het systeem in plaats van alleen een administratieve last. Met de verschillende vormen van ISO 14001 training bij TÜV NORD maakt u kennis met SCCM-certificatieschema van ISO 14001.

Waarom ISO 14001 training bij TÜV NORD?

Onze vormen van ISO 14001 training zijn opgedeeld in verschillende niveau’s. Zo is er altijd wel een training die bij uw situatie past. Bovendien zijn de trainingen laagdrempelig dankzij de praktijkgerichte insteek. Een belangrijke eigenschap van de trainingen is dat u morgen kunt toepassen wat u vandaag leert. U maakt de stof bovendien eigen met behulp van onze ISO 14001-deskundigen die dagelijks milieumanagementsystemen zoals dat van u beoordelen. Zij kennen de ins, de outs en de valkuilen als geen ander.

Indien u behoefte hebt aan een incompany training voor ISO 14001 kunnen we ook deze voor u verzorgen. U bepaalt zelf welke training u of uw medewerkers op uw eigen vertrouwde locatie afnemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontdek welke ISO 14001 training bij u past

Aanbod trainingen Inhoud van de training Het leerdoel/resultaat Past bij de volgende uitdagingen Download het trainingsprogramma Vereiste kennis
ISO 14001 leren begrijpen
(1 dag)
U leert de betekenis van de verschillende normelementen in de ISO 14001:2015 norm begrijpen. Na de training begrijpt u de normeisen en weet u waar uw organisatie staat ten opzichte van de norm.  
  • U hebt moeite met het (correct) interpreteren van (het doel van) de normeisen.
  • De samenhang tussen normeisen is niet duidelijk.
  • Het bestaande managementsysteem wordt gezien als een administratieve last en niet gedragen.
 
Download U kent de norm al enigszins en beheerst de Engelse taal

Stel uw vraag over een ISO 14001 training

Wilt u meer weten over de inhoud van een training, het inschrijven voor een training of de mogelijkheden voor het verzorgen van een incompany training?

Neem contact met ons op en stel uw vraag.

Voor informatie, offertes en service
Stel uw vraagTÜV NORD Traingen

Tel.: 0499 - 339 500