ISO certificering

ISO certificering

ISO is een organisatie die wereldwijd leden samenbrengt om door middel van kennisdeling vrijwillig normen te ontwikkelen waarin specificaties zijn opgenomen voor producten, diensten en systemen. De normen ondersteunen innovatie en het oplossen van mondiale uitdagingen van organisaties. Het toepassen van de normen zorgt dat kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid wereldwijd worden bevorderd. De meest populaire, certificeerbare ISO normen zijn ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement en ISO 14001 voor milieumanagement, maar ook voor specifiekere onderwerpen is een ISO-norm beschikbaar, zoals voor voedselveiligheid, informatiebeveiliging en energiemanagementsystemen.

Waarom ISO certificering?

Met ISO certificering maakt u aantoonbaar dat uw product, dienst of systeem aan specificaties voldoet en zorgt u voor transparantie en betrouwbaarheid in zaken doen met opdrachtgevers, maar uw leveranciers kunnen ook aan u aantonen dat ze betrouwbare producten en diensten leveren. Certificering kan een instrument zijn om aan te tonen dat u voldoet aan wetgeving, maar biedt u dus ook onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten omdat u wel uw betrouwbaarheid kunt aantonen. In aanbestedingen en criteria voor maatschappelijk verantwoord inkopen wordt met grote regelmaat ISO certificering gevraagd, waardoor het zelfs een vereiste kan zijn om in aanmerking te komen voor opdrachten van grote hoofdaannemers of opdrachten vanuit decentrale overheid of gemeenten.

ISO certificering door TÜV NORD

TÜV NORD verzorgt alle populaire ISO certificering voor uw organisatie zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, ISO 27001 en ISO 22000, maar ook beoordeling van specialistische ISO normen zoals de ISO 3834 voor kwaliteit van lasprocessen. Uiteraard vindt beoordeling altijd plaats door vakkundige auditoren met ervaring in uw branche. We onderscheiden ons bovendien door met een nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk te beoordelen waarmee we zorg willen dragen dat uw proces daadkrachtig en praktisch blijft.

Informeer vrijblijvend over de kosten van een ISO certificering.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525