VCA P certificaat

Het VCA P certificaat toont aan dat u veiligheidsbewust werkzaamheden in de Petrochemie kunt uitvoeren Het VCA P certificaat toont aan dat u veiligheidsbewust werkzaamheden in de Petrochemie kunt uitvoeren Het VCA P certificaat toont aan dat u veiligheidsbewust werkzaamheden in de Petrochemie kunt uitvoeren Het VCA P certificaat toont aan dat u veiligheidsbewust werkzaamheden in de Petrochemie kunt uitvoeren
Het VCA P certificaat toont aan dat u veiligheidsbewust werkzaamheden in de Petrochemie kunt uitvoeren

Veiligheid bij uitvoerende werkzaamheden is van levensbelang, vooral binnen de relatief risicovolle werkomgevingen van de petrochemie. De VGM-checklist beschrijft eisen aan veiligheid, gezondheid en milieuaspecten waarmee risico’s en gevaren op dat vlak goed beheerst kunnen worden. Het doel van het VCA P certificaat is het aantoonbaar maken dat uw organisatie voldoet aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers. Het VCA P certificaat (VCA Petrochemie certificaat) vereist dat uw organisatie voldoet aan de overtreffende trap van criteria in de VGM-checklist Aannemers. VCA is in Nederland de leidende vorm van certificering op het gebied van veiligheid. De eis voor het VCA P certificaat door opdrachtgevers komt vooral in de petrochemische industrie voor.

Wanneer een VCA P certificaat?

Het VCA P certificaat is gericht op bedrijven die risicovolle werkzaamheden in de petrochemische industrie uitvoeren, waar nog strengere eisen op het gebied van veiligheid gelden. In de petrochemie wordt het VCA P certificaat dus ook als eis gesteld. Wilt u in aanmerking komen voor opdrachten in de petrochemie, dan is het slim om dit feit in uw afweging mee te nemen bij het bepalen van het niveau van certificering. Met het voldoen aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers voor VCA Petrochemie voldoet u aan de strengst mogelijke eisen op het gebied van veiligheid zoals deze binnen VCA beschikbaar zijn. Hoe u invulling geeft aan de eisen van de VGM-checklist kunt u leren tijdens een VCA training.

Waarom uw VCA P certificaat bij TÜV NORD?

Heeft u vastgesteld dat uw organisatie het VCA P certificaat nodig heeft? Schakel TÜV NORD in en u doet uw voordeel met onze ervaring met het verrichten van honderden jaarlijkse VCA audits. Onze veiligheidsdeskundigen beoordelen op praktijkgerichte, laagdrempelige en nuchtere wijze of uw organisatie voldoet aan de eisen. Zorgeloos certificeren doet u door het onderbrengen van al uw certificaten bij TÜV NORD. Door het combineren van VCA Petrochemie met bijvoorbeeld ISO 9001 en ISO 14001 kunnen we uw audits efficiënt combineren en leggen deze zo min mogelijk druk op uw organisatie. Wij stellen vervolgens jaarlijks vast of uw systeem nog voldoet aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers.

Vraag nu de offerte aan voor een VCA P certificaat bij TÜV NORD.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525