NEN-EN 1090 Checklist

Met de NEN-EN 1090 Kennismeter test u uw kennis van FPC, lasprocessen en EN 1090 Met de NEN-EN 1090 Kennismeter test u uw kennis van FPC, lasprocessen en EN 1090 Met de NEN-EN 1090 Kennismeter test u uw kennis van FPC, lasprocessen en EN 1090 Met de NEN-EN 1090 Kennismeter test u uw kennis van FPC, lasprocessen en EN 1090
Met de NEN-EN 1090 Kennismeter test u uw kennis van FPC, lasprocessen en EN 1090

Als u in het stadium zit dat u binnenkort klaar bent voor certificering, wilt u uiteraard zeker zijn van uw zaak. We hebben daarom voor u een checklist van 28 onderwerpen voor u opgesteld, zodat u zeker weet dat u niets vergeet. Met onze NEN-EN 1090 Kennismeter test u uw kennis van FPC, lasprocessen en EN 1090 en weet u hoe goed bent u voorbereid op certificering volgens EN 1090-1 en FPC-certificering.

Beantwoord de 28 vragen in onze NEN-EN 1090 Kennismeter en kom er ontdek hoe ver u bent!

Bent u klaar voor NEN-EN 1090 certificering?

Scoort u goed in de checklist? Vraag dan alvast certificering aan. We verkennen graag met u samen de verdere route naar certificering.

 • Snelle doorlooptijd
  Wij begrijpen dat u snel aan uw verplichting tot certificering volgens EN 1090-1 en FPC moet voldoen, onze flexibele planning weerspiegelt dat!
 • Wij spreken uw taal
  TÜV NORD heeft buitengewoon veel kennis en ervaring in de staalindustrie, bouwsector en met CE-markering. Doe uw voordeel met de efficiënte en praktijkgerichte NEN-EN 1090 audits door onze auditoren en onze (theoretische) kennis van staal-, aluminiumconstructies en lassen. Dit alles uiteraard in de Nederlandse taal!
 • Begeleiding en ondersteuning
  U vindt niet alleen handige en praktische tools op onze website, maar we kunnen u ook in het voortraject van certificering ondersteunen met een nulmeting om u meer zekerheid te geven.
 • Ook de lasnorm te certificeren
  U hoeft NEN-EN 3834 niet te certificeren. Maar misschien verwacht uw opdrachtgever het van u. Bij TÜV NORD kunt u een apart certificaat verkrijgen voor de NEN-EN ISO 3834-2, 3 of 4. We hebben een diepgaande praktische en theoretische kennis van het proces lassen.
 • Gratis zelfauditchecklijst
  Zodra u de samenwerking met ons aangaat, kunt u gebruik maken van onze gratis zelfaudit-checklijst. Hiermee kunt u in detail vaststellen of u alle onderwerpen voldoende op orde hebt voor het certificeren.
 • Gratis TÜV-beeldmerk
  Na certificering ontvangt u van TÜV NORD niet alleen gratis inbegrepen het EN 1090-1 en FPC-certificaat maar tevens een gratis TÜV-beeldmerk voor communicatie naar uw opdrachtgevers en relaties.
 • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.3!
  Andere klanten zijn buitengewoon tevreden over onze dienstverlening. Bekijk hier ons klanttevredenheidsonderzoek over 45 uitgevoerde certificeringstrajecten voor NEN-EN 1090.

Heb je een vraag over SNA, SNF, Fair Produce, ABU, NBBU, SZ Pluimvee, PayOK, PayChecked, Keurmerk Schoon of het BOVIB-keurmerk? Stel ‘m gerust. Neem direct contact op met onze specialist via 0499 - 339 525 of vul het contactformulier in.

TÜV NORD denkt met je meeHeb je een vraag over SNA, SNF, Fair Produce, ABU, NBBU, SZ Pluimvee, PayOK, PayChecked, Keurmerk Schoon of het BOVIB-keurmerk? Stel ‘m gerust. Neem direct contact op met onze specialist via 0499 - 339 525 of vul het contactformulier in.

Tel.: 0499 - 339 525