Waarom liftkeuren bij TÜV NORD?

Waarom liftkeuren bij TÜV NORD?

Regel direct uw liftkeuring

Bij TÜV NORD Nederland kunt u een liftkeuring aanvragen. TÜV NORD is een onafhankelijke keuringsinstelling met een nuchtere en toegankelijke manier van keuren. Wij denken graag met u mee en geven antwoord op al uw vragen rondom de liftkeuring.

 

Waarom zou u uw liftkeuring uit laten voeren door TÜV NORD?

 • Gegarandeerd een onafhankelijke keuring 
  Laat u uw liftkeuring uitvoeren door TÜV NORD dan bent u verzekerd van een deskundig en objectief oordeel bij de keuring van uw liften. TÜV NORD is naast een aangewezen keurings- en inspectieinstelling ook een geheel onafhankelijke geaccrediteerde liftkeuringsinstantie.
 • Wij coördineren met uw onderhoudspartij
  We snappen dat u meer aan uw hoofd heeft. Daarom coördineert onze planning zelf met uw onderhoudspartij. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. Dat bespaart u weer tijd.
 • Wij keuren strak tegen de einddatum aan
  U hoeft uw lift maar eens in de achttien maanden te keuren. Toch komt het vaak voor dat de lift al eerder gekeurd wordt, waardoor u op den duur meer kosten maakt. Bij TÜV NORD keuren we strak tegen de einddatum aan waardoor u kosten kunt besparen.
 • Focus ligt niet op afkeuren maar goedkeuren
  Samen met uw onderhoudspartij doen wij ons uiterste best om de liftkeuring tot een succes te brengen. Dat betekent dat we niet focussen op afkeuren, maar juist de mogelijkheid bieden om tijdens de keuring kleine keuringspunten direct op te lossen. Hierdoor staat uw lift minder lang stil en vermijdt u de kosten van een extra keuring.
 • Onze inspecteurs zijn flexibel
  Onze inspecteurs denken graag met u mee. Moet er tijdens de liftkeuring onverhoopt toch iemand met de lift mee? Dan maken onze inspecteurs daar in de meeste gevallen geen punt van. Dat geldt ook voor het contact: onze technische helpdesk is te allen tijde beschikbaar voor uw vragen.
 • Tot wel 50% goedkoper dan de concurrent
  Bij TÜV NORD krijgt u waar voor uw geld. We bieden u altijd een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn tot wel 50% goedkoper dan onze concurrenten.
 • Direct contact
  Bij TÜV NORD hanteren we een nuchtere en toegankelijke manier van keuren. Dat merkt u ook terug in het contact. U kunt ons in het geval van vragen altijd telefonisch bereiken. We denken graag met u mee en helpen u direct verder.

Wilt u uw lift laten keuren? Vraag hier uw liftkeuring aan

Beschikt uw wooncomplex over een personenlift en wilt u deze lift laten keuren? Neem contact met ons op voor een kostenindicatie of een prijsindicatie voor uw specifieke situatie of vraag direct uw liftkeuring aan.

Stel uw vraag over liftkeuringen

In een vrijblijvend gesprek leggen onze TÜV-specialisten uit hoe u kunt voldoen aan wetgevingen en geven ze u een antwoord op al uw vragen rondom liftkeuringen. Stel uw vraag aan een specialist: