Training commerciële meerwaarde ISO 27001

Training commerciële meerwaarde ISO 27001

Veel organisaties zijn zich bewust van de noodzaak van een goede informatiebeveiliging. De komst van de AVG en diverse datalekken en hacks hebben het bewustzijn hieromtrent duidelijk verbeterd. Maar hoe zorgt uv voor een goede informatiebeveiliging? Het opzetten van een ISO 27001 managementsysteem helpt om richtlijnen voor uw organisatie op te stellen rondom informatiebeveiliging en risico's en maatregelen in kaart te brengen.

Waarom een training (commerciële) meerwaarde ISO 27001?

U overweegt om een managementsysteem voor informatiebeveiliging te gaan implementeren. Voor u deze keuze definitief maakt wilt u natuurlijk weten wat dit oplevert. De training (commerciële) meerwaarde ISO 27001 geeft inzicht in de toegevoegde waarde van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. Verder wordt er ingegaan op het doel en de werking van de ISO 27001 norm, de kosten (zowel direct als indirect) en de baten van het opzetten van een ISO 27001 systeem. Met deze input kunt u voor uw eigen organisatie een weloverwogen strategische beslissing nemen als het gaat om het opzetten van een ISO 27001 systeem.

Waarom ISO 27001 training bij TÜV NORD?

U doet kennis op van een auditor met jarenlange ervaring. Hij of zij kent zowel de ISO 27001 als de bijbehorende praktijk rondom informatiebeveiliging als geen ander en leert u vanuit zijn of haar perspectief naar de norm te kijken. Tijdens de training hanteren wij een praktijkgerichte, laagdrempelige en persoonlijke aanpak. Met voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van knelpunten. Zo houden we de training werkbaar en leuk. Maar belangrijker nog: Het helpt u en de andere deelnemers direct te zien hoe u de brug van theorie naar praktijk kunt slaan.

Stel uw vraag over de training invoeren van ISO 27001

Wilt u meer weten over de inhoud van een training, het inschrijven voor een training of de mogelijkheden voor het verzorgen van een incompany training?

Neem contact met ons op en stel uw vraag.

Voor informatie, offertes en service
Stel uw vraagTÜV NORD Traingen

Tel.: 0499 - 339 500