NEN-EN 15224 certificering

NEN-EN 15224 certificering zorgt voor een betrouwbaarder maar toch daadkrachtig zorgproces NEN-EN 15224 certificering zorgt voor een betrouwbaarder maar toch daadkrachtig zorgproces NEN-EN 15224 certificering zorgt voor een betrouwbaarder maar toch daadkrachtig zorgproces NEN-EN 15224 certificering zorgt voor een betrouwbaarder maar toch daadkrachtig zorgproces
NEN-EN 15224 certificering zorgt voor een betrouwbaarder maar toch daadkrachtig zorgproces

Voor organisaties in de zorg en welzijn is kwaliteit erg belangrijk. Verzekeraars eisen hogere kwaliteit tegen lagere prijzen en dan heeft u ook nog te maken met het borgen van patient- en cliëntveiligheid. Het is dus belangrijk dat kwaliteitszorg past bij de ontwikkelingen van nu maar u toch nog doelmatig zorg kunt verlenen. De NEN-EN 15224 is eigenlijk vergelijkbaar met de ISO 9001 maar dan uitgebreid met specifieke eisen voor de zorg. Die norm voor kwaliteitszorg bestaat natuurlijk al decennia, maar NEN-EN 15224 geeft invulling aan de behoefte aan meer nadruk op het zorgproces en de cliënt/patiënt. Met NEN EN 15224 certificering maakt u aantoonbaar aan verzekeraars en cliënten dat uw organisatie voldoet aan kwaliteitseisen toegespitst op de zorgsector.

Waarom NEN EN 15224 certificering?

Wanneer uw organisatie de kwaliteit van zorg wil beheersen en doorontwikkelen is het managementsysteem NEN EN 15224 voor uw organisatie geschikt. Waar HKZ erg is toegespitst op specifieke branches en ISO 9001 erg algemeen is, biedt NEN EN 15224 mogelijk het beste van beide werelden voor uw organisatie. Door nadruk op het zorgproces blijft uw organisatie daadkrachtig en cliëntgericht in het zorgproces en wordt een belangrijk thema zoals cliënt- & patiëntveiligheid toch geborgd. Met NEN EN 15224 certificering blijft u aantoonbaar aan de kwaliteitseisen werken en behoudt u aandacht voor de zorgontvanger.

Waarom NEN EN 15224 certificering bij TÜV NORD?

Tijdens een audit beoordeelt TÜV NORD of uw systeem aan de eisen voldoet. We gaan actief in gesprek om te kunnen bevestigen dat uw systeem aan de eisen voldoet. We gaan niet op zoek naar tekortkomingen. Door het blootleggen van de pijnpunten, signaleren we verbeteringen en helpen we u met het creëren van draagvlak hiervoor. Onze aanpak in beoordelingen is nuchter, laagdrempelig en praktijkgericht. Uiteraard hebben onze auditoren dus ook affiniteit met uw branche aan de hand van de vele andere audits die we uitvoeren voor ISO 9001 en HKZ, waarop u uw kwaliteitsmanagementsysteem ook kunt laten certificeren. U kunt ook uw voordeel doen van de ervaring en kennis van onze auditoren tijdens een NEN-EN 15224 training.

Wilt u meer weten over NEN EN 15224 certificering? Neemt u dan contact met ons op.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificering Afdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland