BRL certificering

BRL certificering

Met BRL certificering maakt u aantoonbaar aan opdrachtgevers en toezichthouders dat uw organisatie voldoet aan eisen aan uw proces of product die zijn vastgesteld in in specifieke beoordelingsrichtlijnen. Deze eisen zijn met name gericht op de bouwsector. BRL certificering kan wettelijk verplicht zijn om bepaalde activiteiten te mogen uitvoeren zoals bij BRL SIKB 7000, voor (water)bodemsanering. Andere bekende beoordelingsrichtlijnen zijn de BRL SVMS-007 voor veilig en milieukundig slopen en Groenkeur. 

Waarom BRL certificering?

Is BRL certificering niet verplicht voor uw vakgebied? Dan kan het alsnog interessant zijn om een certificaat te behalen. Het BRL SVMS-007 certificaat is bijvoorbeeld opgenomen in de gunningscriteria van publieke opdrachtgevers in het kader van maatschappelijk verantwoord inkopen waardoor u meer commerciële kansen kunt benutten. Let wel, vaak gelden aanvullende certificatie-eisen in dit soort aanbestedingen. Doordat in de beoordelingsrichtlijnen criteria en eisen zijn opgenomen voor het beheersen van risico’s op het gebied van veiligheid en milieuwetgeving zorgt u tevens voor verbetering van de continuïteit van uw organisatie en meer vertrouwen in uw proces.

BRL certificering bij TÜV NORD

TÜV NORD benadert beoordeling van uw proces op een nuchtere, laagdrempelige wijze gericht op uw dagelijkse praktijk. Door onze geruime ervaring in BRL certificering in uw branche, garanderen we dat we op uw golflengte afstemmen met onze beoordelingen en u dus praktische meerwaarde van onze beoordelingen ervaart. We kennen de certificatie-eisen van uw opdrachtgevers en toezichthouders en bieden dus een compleet pakket van aanvullende certificering zoals ISO 9001, ISO 14001 en VCA zodat u eenvoudig alles zorgeloos onder kunt brengen bij één leverancier voor een aantrekkelijke prijs.

Wilt u meer weten over BRL certificering bij TÜV NORD? Neem dan contact met ons op.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525