VCA 2 certificaat

Met het VCA 2 certificaat voldoet u aan veiligheids- gezondheids- en milieueisen in de VGM-checklist Met het VCA 2 certificaat voldoet u aan veiligheids- gezondheids- en milieueisen in de VGM-checklist Met het VCA 2 certificaat voldoet u aan veiligheids- gezondheids- en milieueisen in de VGM-checklist Met het VCA 2 certificaat voldoet u aan veiligheids- gezondheids- en milieueisen in de VGM-checklist
Met het VCA 2 certificaat voldoet u aan veiligheids- gezondheids- en milieueisen in de VGM-checklist

Met een VCA 2 certificaat toont u als bedrijf aan dat u voldoet aan de eisen in de VGM-checklist Aannemers op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het VCA 2 sterren wordt vaak toegepast door bedrijven met meer dan 35 medewerkers of die als hoofdaannemer fungeren,maar ook bedrijven van kleiner formaat wanneer interessante opdrachtgevers dit eisen. Om daadwerkelijk de VCA** door de gehele organisatie terug te laten komen, moeten er in alle lagen van de organisatie op de naleving van de doelstellingen worden toegezien. Na het succesvol afronden van een certificatie-audit behaalt uw bedrijf het VCA 2 certificaat. Jaarlijks beoordelen wij door middel van een audit of uw bedrijf nog aan de eisen van het VCA twee sterren voldoet.

Waarom een VCA 2 certificaat?

Veel opdrachtgevers, met name in de bouw en sloop en industrie, eisen een VCA 2 certificaat. Het is niet wettelijk verplicht, maar VCA zorgt wel voor een belangrijke basis van bewustzijn op het gebied van veiligheid tijdens risicovolle werkzaamheden onder uw medewerkers en laat aan uw opdrachtgevers zien dat u aan de eisen in de VGM-Checklist Aannemers voldoet en u veiligheid en bewustzijn van risico’s tijdens werkzaamheden dus serieus neemt. Dit kan dus van toegevoegde waarde zijn als u nieuwe opdrachten binnen wilt gaan halen.

Waarom een VCA 2 certificaat voor uw bedrijf bij TÜV NORD?

Wilt u dat uw bedrijf VCA** gecertificeerd wordt? Neem dan contact op met TÜV. Met onze nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op beoordelen en deskundigen met ervaring van uw branche, leveren we toegevoegde waarde aan de beoordeling van de eisen. We zoeken naar bevestiging dat uw bedrijf voldoet aan de eisen en gaan we niet naar afwijkingen op zoek. Onze beoordeling legt pijnpunten in uw organisatie bloot en helpt zo draagvlak te creëren voor verbetermaatregelen op het gebied van veiligheid. Na het ontvangen van het VCA 2 certificaat toetsen wij jaarlijks uw organisatie aan de hand van een audit om te beoordelen of het systeem nog steeds aan de VCA** eisen voldoet. TÜV NORD biedt u tevens VCA training en de mogelijkheid om een proefaudit uit te voeren. U kunt dus de nodige aanpassingen uitvoeren voordat uw bedrijf officieel getoetst wordt.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het VCA 2 certificaat aan bij TÜV.

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525

Deel deze pagina