NEN-EN 1090 aanvragen

NEN-EN 1090 aanvragen bij TÜV NORD voor certificering van FPC NEN-EN 1090 aanvragen bij TÜV NORD voor certificering van FPC NEN-EN 1090 aanvragen bij TÜV NORD voor certificering van FPC NEN-EN 1090 aanvragen bij TÜV NORD voor certificering van FPC
NEN-EN 1090 aanvragen bij TÜV NORD voor certificering van FPC

U wordt door de bouwproductenverordening verplicht CE-markering aan te brengen op uw constructief dragende staal- en aluminiumconstructies? TÜV NORD verzorgt voor u certificering van NEN-EN 1090-1 en FPC. De toetsing (certificatie van het fabricageproces) kunt u met een gerust hart door ons laten uitvoeren. 

Waarom NEN-EN 1090 certificering bij TÜV Nederland?

 • Snelle doorlooptijd
  Wij begrijpen dat u snel aan uw verplichting tot certificering volgens EN 1090-1 en FPC moet voldoen, onze flexibele planning weerspiegelt dat!
 • Wij spreken uw taal
  TÜV Nederland heeft buitengewoon veel kennis en ervaring in de staalindustrie, bouwsector en met CE-markering. Doe uw voordeel met de efficiënte en praktijkgerichte NEN-EN 1090 audits door onze auditoren en onze (theoretische) kennis van staal-, aluminiumconstructies en lassen. Dit alles uiteraard in de Nederlandse taal!
 • Begeleiding en ondersteuning
  U vindt niet alleen handige en praktische tools op onze website, maar we kunnen u ook in het voortraject van certificering ondersteunen met een nulmeting om u meer zekerheid te geven.
 • Ook de lasnorm te certificeren
  U hoeft NEN-EN 3834 niet te certificeren. Maar misschien verwacht uw opdrachtgever het van u. Bij TÜV Nederland kunt u een apart certificaat verkrijgen voor de NEN-EN ISO 3834-2, 3 of 4. We hebben een diepgaande praktische en theoretische kennis van het proces lassen.
 • Gratis zelfauditchecklijst
  Zodra u de samenwerking met ons aangaat, kunt u gebruik maken van onze gratis zelfaudit-checklijst. Hiermee kunt u in detail vaststellen of u alle onderwerpen voldoende op orde hebt voor het certificeren.
 • Gratis TÜV-beeldmerk
  Na certificering ontvangt u van TÜV Nederland niet alleen gratis inbegrepen het EN 1090-1 en FPC-certificaat maar tevens een gratis TÜV-beeldmerk voor communicatie naar uw opdrachtgevers en relaties.
 • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.3!
  Andere klanten zijn buitengewoon tevreden over onze dienstverlening. Bekijk hier ons klanttevredenheidsonderzoek over 45 uitgevoerde certificeringstrajecten voor NEN-EN 1090.

Deel deze pagina

Informatie en offertes voor CE-markering en productcertificering André Piers