BRL SVMS-007 certificaat

Het BRL SVMS-007 certificaat toont aan dat u veilig en milieukundig sloopwerkzaamheden uitvoert Het BRL SVMS-007 certificaat toont aan dat u veilig en milieukundig sloopwerkzaamheden uitvoert Het BRL SVMS-007 certificaat toont aan dat u veilig en milieukundig sloopwerkzaamheden uitvoert Het BRL SVMS-007 certificaat toont aan dat u veilig en milieukundig sloopwerkzaamheden uitvoert
Het BRL SVMS-007 certificaat toont aan dat u veilig en milieukundig sloopwerkzaamheden uitvoert

BRL SVMS-007 is een beoordelingsrichtlijn voor veilig en milieukundig slopen welke wordt beheerd door Stichting Veilig Slopen. De BRL SVMS-007 bevat eisen op het gebied van veilig en milieukundig slopen, maar ook milieuwetgeving en arbowetgeving zijn er in verwerkt. Met het BRL SVMS-007 certificaat weten uw opdrachtgevers en belanghebbenden dat u sloopprojecten veilig en milieukundig verantwoord uitvoert, waarbij u een gedegen voorbereiding treft inzake stoffeninventarisatie, sloopplannen zorgvuldig voorbereidt en uitvoert, u beschikt over deskundig personeel en u kunt verantwoorden dat u vrijkomende sloopmaterialen alleen afvoert naar bevoegde afnemers. U kunt dus met het certificaat aantoonbaar maken dat u een betrouwbare partij bent voor verantwoord uitgevoerde sloopprojecten. TÜV NORD kan beoordeling ten behoeve van het BRL SMVS-007 certificaat voor u uitvoeren. U ontvangt daarna het certificaat en wordt tevens vermeld in het certificaatregister.

Waarom een BRL SVMS-007 certificaat?

Het BRL SVMS-007 certificaat opent deuren naar nieuwe opdrachten, doordat u aantoonbaar kunt maken dat uw organisatie op de hoogte is van de van toepassing zijnde wetgeving en u op betrouwbare wijze het sloopproces kunt uitvoeren. Het certificaat geeft bovendien positieve bekendheid bij publieke opdrachtgevers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI). Doordat u voldoet aan eisen in de beoordelingsrichtlijn, zorgt u bovendien dat u ook direct belangrijke risico’s op het gebied van veiligheid en milieuwetgeving hebt afgedekt. Hiermee beperkt u uw aansprakelijkheid en kunt u risico’s beter beheersen ter bevordering van de continuïteit van uw organisatie op lange termijn. Een gecertificeerde sloopaannemer werkt volgens het stappenplan dat beschreven is in de BRL SVMS-007 norm. Het sloopproces wordt in vier stappen uitgevoerd. Certificatie van BRL SVMS-007 is alleen mogelijk als uw bedrijf ook VCA gecertificeerd is.

Een BRL SVMS-007 certificaat halen bij TÜV NORD

Wilt u een BRL SVMS-007 certificaat halen? TÜV NORD voert graag de certificering voor u uit. Onze beoordelingen zijn praktijkgericht, nuchter en laagdrempelig en worden uitgevoerd door vakkundige auditoren met ervaring in uw branche. We kunnen certificering tevens in combinatie met VCA voor u uitvoeren zodat u alle certificering zorgeloos bij één leverancier heeft ondergebracht. In de bouw- en sloopbranche kunt u zich ook door TÜV NORD laten certificeren volgens BRL SIKB 7000, Procescertificaat Asbestverwijdering, Procescertificaat Asbestinventarisatie, ISO 14001 en ISO 9001.

Vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden van BRL SVMS-007.

Deel deze pagina

Stel uw vraag over

Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Informatie en offertes voor certificeringAfdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

Tel.: 0499 - 339 525