MENU

Maak uw betrouwbaarheid aantoonbaar

Welkom bij TÜV Nederland

Wij staan samen sterk voor het bevorderen van de veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving voor de maatschappij, organisaties en overheid. Alle onderwerpen die wij toetsen zorgen ervoor dat u verzekerd bent van betrouwbare producten, diensten en leveranciers en u zelf ook de betrouwbaarheid van uw organisatie kunt aantonen.

Kom meer te weten over de oplossingen die we hebben voor uw branche. Of bekijk ons aanbod van certificaten & keurmerken, keuringen en training. Ons hoofddoel is om aantoonbaar te maken dat u aan gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoet. Maar als het spreekwoord “Vreemde ogen dwingen” ergens van toepassing is, is het wel in ons vakgebied.

We identificeren tijdens beoordelingen ook heel feitelijk risico’s en pijnpunten zodat we u ondersteunen in begrip en draagvlak voor verbetering bij belanghebbenden. Raak vertrouwd met onze specialismen certificering, inspectie en keuring, CE-markering en training.

Beoordeling door TÜV Nederland

We onderscheiden ons door laagdrempelige, nuchtere, praktijkgerichte beoordeling die bijdraagt aan uw daadkracht in plaats van het in de weg te staan. Maar ook door een toegankelijke organisatie voor service en ondersteuning.

Net als u gaan we mee met ontwikkelingen en ondersteunen u dus niet alleen in gangbare onderwerpen als arboveiligheid, kwaliteitszorg, milieu, energie, duurzaamheid en MVO maar ook actuele maatschappelijke thema’s zoals Informatiebeveiliging, Voedselveiligheid en Patiënt & cliëntveiligheid.

De betrouwbaarheid van TÜV Nederland

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij u een betrouwbaar proces leveren, vakkundig, onafhankelijk en objectief zijn en ervaring hebben in uw branche. Hier staan we dan ook garant voor en bovendien moeten we dit aantonen naar onze toezichthouders. TÜV Nederland is geaccrediteerd voor het beoordelen van producten (ISO/IEC 17065), managementsystemen (ISO/IEC 17021) en het uitvoeren van inspectie en keuring (ISO/IEC 17020) door de Raad voor Accreditatie. TÜV Nederland heeft bovendien het vertrouwen vanuit de Nederlandse overheid en Europese Unie door verschillende aanwijzingen voor beoordeling op basis van nationale en Europese wetgeving.