MENU

Nieuws & publicaties

  1. Nieuws & publicaties
Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in onze dienstverlening met ons nieuws en andere publicaties Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in onze dienstverlening met ons nieuws en andere publicaties Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in onze dienstverlening met ons nieuws en andere publicaties Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in onze dienstverlening met ons nieuws en andere publicaties
Blijft op de hoogte van ontwikkelingen in onze dienstverlening met ons nieuws en andere publicaties

Natuurlijk brengen we u op de hoogte over ontwikkelingen in normen, certificatieschema’s en keurmerken wanneer deze een impact gaan hebben op uw certificaat, keurmerk of keuring. Maar we houden u ook graag op de hoogte van uitbreiding van ons portfolio met nieuwe dienstverlening, uitbreiding van onze accreditatie of aanwijzingen, uitreiking van certificaten, persberichten en nieuws vanuit brancheorganisaties en stichtingen. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de allerlaatste nieuwtjes.

Wilt u niets missen van TÜV Nederland?

Wilt u ook via social media op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van certificering en TÜV trainingen? Volg ons dan op Twitter, LinkedIn, Facebook, Google+ en YouTube. We blijven graag met u in contact.

Heeft u vragen over bepaald nieuws of een publicatie? Neemt u dan contact op met onze organisatie.

Nieuws en publicaties

jul 2016

feb 2016

jan 2016

dec 2015

nov 2015

okt 2015

sep 2015

jul 2015

jun 2015

mei 2015

mrt 2015

jan 2015

Deel deze pagina

Deel deze pagina

Algemene vragen en opmerkingen

Hoofdkantoor TÜV Nederland in Best, Noord-Brabant

TÜV Nederland

0499 - 339 500

Voor al uw algemene vragen en opmerkingen