MENU
  1. Keuringen
  2. Keuring voertuigen
  3. § 19 (2) STVZO

Technische - en / of Constructieve wijzigingen aan voertuigen

In Duitsland moeten wijzigingen, uitgevoerd aan voertuigen, welke van invloed zijn op; de destijds afgegeven typegoedkeuring, de verkeersveiligheid en / of die buiten de wettelijke regelgeving vallen, officieel opnieuw worden gekeurd en toegelaten.

Een controle overeenkomstig §19 ‘StVZO’ (Duitse regeling van de toelating van motorvoertuigen tot het wegverkeer) is echter alleen vereist voor voertuigen, die in Duitsland moeten worden toegelaten.

De omvang van de keuring en de vereiste documenten hangt af van de wijziging welke is uitgevoerd aan het voertuig. De deskundigen van TÜV NORD Mobilität GmbH & Co. KG voorzien u hierin graag van advies en helpen u bij het maken van een keuringsafspraak.

Ervaar het gemak van het uitvoeren van inspecties bij u op locatie, indien deze is voorzien van de benodigde faciliteiten, of op een andere geschikte locatie welke u het beste uitkomt.

Via ons dochterbedrijf FS FAHRZEUG-SERVICE GMBH & Co. KG kunnen wij een eventuele noodzakelijke dagtoelating voor Duitsland verzorgen, tevens bieden wij diverse andere diensten aan in het kader van voertuigtoelatingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Voertuig-Aanpassingen