MENU

VCA training

Schrijf u in
  1. Diensten
  2. Training en Opleiding
  3. VCA training

U draagt de zorg voor het opzetten, beheren en verbeteren van het VCA-systeem. En dat is niet altijd even gemakkelijk: Enerzijds moet het systeem doeltreffend zijn en voldoen aan de VCA-checklist. Anderzijds moeten uw collega’s de noodzaak goed begrijpen en er in de praktijk goed mee uit de voeten kunnen. De antwoorden en oplossingen vindt u door ervaring. Maar als het om veiligheid gaat, neemt u in de tussentijd liever geen risico’s.

Waarom VCA training?

Een VCA-training van TÜV Nederland is een constructieve oplossing om steviger in uw schoenen te staan. Theorie en praktische tips leren u de VCA beter te doorgronden. Het ‘waarom’ en de samenhang van de VCA. Dat levert u de handvatten op om uw rol binnen VGM tot een succes te maken. Een rol die verder gaat dan het opzetten van een goed systeem. Bovendien helpt de VCA-training u ook bepalen of VCA*, VCA**, of juist VCA Petrochemie het beste bij uw organisatie past.

Waarom VCA training bij TÜV Nederland?

U doet kennis op van een auditor met jarenlange ervaring. Hij of zij kent zowel de VCA als de bijbehorende praktijk rondom de VCA certificering als geen ander en leert u vanuit zijn of haar perspectief naar de checklist te kijken. Tijdens de training hanteren wij een praktijkgerichte, laagdrempelige en persoonlijke aanpak. Met voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van knelpunten. Zo houden we de training werkbaar en leuk. Maar belangrijker nog: Het helpt u en de andere deelnemers direct te zien hoe u de brug van theorie naar praktijk kunt slaan. 

Wilt u meer weten over onze VCA-training? Kijkt u in onderstaand schema wat de training inhoudt. Of neemt u contact met ons op. Wij denken graag mee!

Wat houdt de VCA training in?

Aanbod trainingen Inhoud van de training Het leerdoel/resultaat Past bij de volgende uitdagingen Vereiste  kennis
Overgang nieuwe VCA leren toepassen (1 dag) U leert hoe u de nieuwe VGM Checklist Aannemers in uw eigen organisatie toepast, zodat uw op VCA 2008/5.1 eisen gebaseerd systeem kan worden aangepast om te voldoen aan de criteria in de nieuwe VCA. Na de training kunt u op een beheerste manier uw bestaande VGM-beheersysteem overzetten naar de nieuwe VCA-versie.
  • U weet niet welke documenten u moet handhaven en wijzigen voor de nieuwe eisen.
  • U hebt te weinig zicht op een logische aanpak voor overgang naar de nieuwe VCA.
  • U wilt voorkomen dat u een nog zwaardere administratieve last op de organisatie legt.
Enige ervaring met het opzetten van een VGM-beheersysteem is aanbevolen. VCA-VOL is een pré.

Schrijf u in voor een VCA training

Training / Duur

Datum

Locatie

Prijs

Overgang nieuwe VCA leren toepassen (1dag)

voor KAM-coördinatoren

16-11-2018

Dordrecht

€ 375,-

Overgang nieuwe VCA leren toepassen (1dag)

voor KAM-coördinatoren

06-12-2018

Apeldoorn

€ 375,-

Deel deze pagina

Stel uw vraag

Afdeling Training & Opleiding, TÜV Academy en T-SPEC van TÜV Nederland

TÜV Academy

0499 - 339 500

Voor informatie, offertes en service