MENU

Cursus interne audit

Schrijf u in
  1. Diensten
  2. Training en Opleiding
  3. Cursus interne audit

Best een zware kluif, zo’n systeem opzetten voor Kwaliteit, Arbo en Milieu binnen uw organisatie. Eerst uw processen identificeren en processtappen beschrijven, dan alles documenteren, beheren, verbeteren en ook nog eens de certificering in de lucht houden. Maar hoe weet u nu of in de praktijk ook nageleefd wordt wat in procedures beschreven staat en wat u met het management hebt afgesproken? Hiervoor zijn interne audits bedoelt. U kunt daarin natuurlijk de norm ISO 19011 voor auditen volgen, maar u wilt in de praktijk wel de juist informatie ophalen. Daar heeft u een specifieke set vaardigheden voor nodig. Werkt u binnen een groot bedrijf, dan heeft u ook nog te maken met collega’s die over diezelfde vaardigheden moeten beschikken. Met een cursus interne auditor leren u en uw collega’s wat intern auditen inhoudt en hoe u het meest effectief intern audits toepast.

Waarom een cursus interne audit?

Met een cursus interne auditor leert u hoe u interne audits op de meest effective manier inzet en daadwerkelijk onderdeel maakt van verbetering in uw organisatie. Zo leert u doelen bepalen, actief sturen op de uitkomst van een audit en op flexibele wijze gebruik maken van auditen als instrument. Met de toegevoegde waarde waarmee u na een cursus interne audits in weet te zetten in de organisatie, creëert u draagvlak bij management en werkvloer.

Waarom een cursus interne audit bij TÜV Nederland?

Van wie kunt u beter leren leren tijdens een cursus interne auditor dan van auditoren zelf? Onze vakkundige mensen voeren dagelijks audits uit bij organisaties zoals die van u en delen tijdens de training hun praktische ervaringen. Zo leert u wat wel en niet werkt en hoe u maximaal uw voordeel doet uit het gedegen uitvoeren van interne audits. Ook leert u hoe een extern auditor naar uw systeem en organisatie kijkt. Dit biedt u waardevolle inzichten op het moment dat u certificering en externe audits laat uitvoeren, en dat alles voor een hele nuchtere prijs. Uiteraard kunt u bij TÜV Nederland ook terecht voor certificering van uw managementsysteem voor bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001, HKZ en VCA.

Wilt u een cursus interne audit organiseren voor u en andere collega’s? We voeren ook graag een incompany training op uw locatie uit zodat u op uw eigen vertrouwde locatie kennis maakt met de stof. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontdek welke cursus interne audit bij u past

Aanbod trainingen Inhoud van de training Het leerdoel/resultaat Past bij de volgende uitdagingen Download het trainingsprogrammaVereiste kennis
Interne audits leren verbeteren (1 dag) U leert in deze training hoe u vanuit uw bestaande methodiek van intern auditen verbeteringen kunt doorvoeren in uw aanpak. Na de training bent u in staat om uw vaste patroon van intern auditen te doorbreken en het proces aan te passen op de organisatie, en het creëren van toegevoegde waarde voor de organisatie door het inzetten van intern auditen als management-tool
  • Uw intern audit team hanteert geen integrale methodiek voor auditen;
  • Interne audits voelen als verplicht en tijdsverspilling;
  • Er zit geen ontwikkeling meer in de uitvoering of het resultaat van interne audits;
  • Interne audits worden gezien als een verhoor;
  • Management ziet interne audits niet als management -tool
Download Ervaring met interne audits is aanbevolen.

Schrijf u in voor een cursus interne audit

Training / Duur

Datum / Locatie

Prijs

Interne audits leren verbeteren (1 dag)

voor KAM-coördinatoren

12-04-2018, 09:30 - 16:30

Apeldoorn

€ 500

Schrijf in

Deel deze pagina

Stel uw vraag

Afdeling Training & Opleiding, TÜV Academy en T-SPEC van TÜV Nederland

TÜV Academy

0499 - 339 538

Voor informatie, offertes en service