Cursus interne audit

Cursus interne audit

Interne audits cursus aanvragen

Om aan uw wensen en voorkeuren te voldoen, werken wij niet met vaste tijden en data. Daarom vernemen we graag van u wanneer het u schikt, zodat we samen de ideale datum kunnen prikken. We horen graag van u: 

Aan de slag met interne audits

Wanneer het managementsysteem eenmaal ‘staat’ is het aan u om het te toetsen en te verbeteren. Continu. Mocht u er niet helemaal zelf uitkomen, dan geeft ISO 19011 algemene handvatten voor een minimaal auditresultaat. Maar hoe kunt u méér uit uw audits halen?

Waarom een interne audit training?

Interne audits komen elke keer weer terug. En ze ‘moeten van de norm’. Voor velen zijn ze daarom niet favoriet, terwijl audits een waardevolle managementtool kunnen zijn, mits goed ingestoken en uitgevoerd. Uitleg, voorbeelden en praktische inzichten kunnen u daarbij helpen. Zo worden uw auditrapporten belangrijke input voor management en directie. En misschien zelfs leuk om te doen!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze auditoren zijn onze trainers. En onze trainers zijn onze auditoren. Zij voeren dagelijks audits uit waarbij ze waardevolle ervaringen opdoen die zij graag met u delen.

De audittrainingen van TÜV NORD zitten vol met leerpunten uit de praktijk. Aan de hand hiervan leren we u hoe u een gedegen audit kunt opzetten en uitvoeren. Beheerst u deze basis van het auditen al? Dan helpen we u graag de audits naar een hoger plan te tillen.

Dus of u nu beginner bent of al verder gevorderd; wij zijn er om het maximale uit uw interne audits te kunnen halen.

Voor meer informatie over onze audittrainingen kunt u de informatieflyer(s) downloaden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een incompany training? Heeft u andere vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Ontdek welke cursus interne audit bij u past

Aanbod trainingen Inhoud van de training Het leerdoel/resultaat Vereiste voorkennisMeer informatie
Interne audits leren verbeteren Bekende valkuilen en vooral praktische tips om deze te vermijden Inspiratie opdoen om interne audits effectiever te laten verlopen Ervaring met het uitvoeren van interne audits Download

Stel uw vraag over een cursus interne audit

Wilt u meer weten over de inhoud van een training, het inschrijven voor een training of de mogelijkheden voor het verzorgen van een incompany training?

Neem contact met ons op en stel uw vraag.

Voor informatie, offertes en service
Stel uw vraag TÜV Academy