MENU
Milieubeheer Routeplanner

Milieubeheer Routeplanner

Uw persoonlijke milieubeheer routeplanner die u naar de relevante en meest actuele milieuwetgeving navigeert die op uw organisatie van toepassing is

Vindt u het lastig om grip te krijgen en houden op de complexe milieuwetgeving? En heeft u niet altijd scherp aan welke wet- en regelgeving uw organisatie moet voldoen? Hierbij gaat deze online tool u helpen! Hoe? Door te beginnen met het in kaart brengen van uw bedrijfsactiviteiten. De tool koppelt hier automatisch de milieuwetgeving aan die op uw organisatie van toepassing is. Dit zorgt ervoor dat u ook zónder deskundige hulp succesvol en op structurele wijze invulling geeft aan de Wet Milieubeheer - binnen en buiten het activiteitenbesluit!

Wat krijgt u?

  • Verkrijg direct inzicht in alle milieuwetgeving van toepassing op uw organisatie, óók die buiten het activiteitenbesluit valt;
  • Koppel de milieuwetgeving aan uw bedrijfsactiviteiten zónder complexe wetgeving te doorgronden;
  • Lees uitgebreide toelichtingen op milieuwetgeving en richtlijnen voor tekortkomingen;
  • Meer dan 250.000 juridisch afgedekte controlepunten op het gebied van milieuwetgeving, in één overzichtelijke tool;
  • Per kwartaal een geüpdatet en aangepaste milieuwetgeving in de tool en notificaties van wijzigingen;
  • Inspecteurs van omgevingsdiensten werken ook met de tool voor inspectie van bedrijven;
  • Raadpleeg alle aspecten rondom het voldoen aan de milieuwetgeving en uw eigen systeem in één online tool;
  • Genereer (interne audit) checklists en rapportages om uw betrokkenen te informeren.

Hoe helpt de tool u bij het succesvol invulling geven aan de Wet Milieubeheer?

Weet direct welke wetgeving op u van toepassing is

Invulling geven aan de complexe milieuwetgeving kan een hele uitdaging zijn. Want hoe weet u welke wetgeving op uw organisatie van toepassing is? Hetgeen de wetgeving stelt, is niet altijd eenvoudig te interpreteren en daardoor zijn organisaties zich vaak niet altijd bewust van de verplichting aan sommige wetten te voldoen. Herkent u dit? Dan is deze tool wellicht een uitkomst. 

Identificeer milieuwetgeving zonder deskundige hulp

Mist u de benodigde kennis om de wetgeving te interpreteren en helder te krijgen aan welke milieuwetgeving u dient te voldoen? U bent niet de enige. Daarom hebben wij een online tool ontwikkelt die de complexe wetten vertaalt naar begrijpelijke en klare taal, zodat u ook zonder deskundige kennis of advies de milieuwetgeving kunt identificeren!

 

Genereer direct uw interne audit checklist

U weet wat er in de wet staat. Maar wat betekent dit precies voor uw organisatie? Welke acties moet u ondernemen? Dit is vaak de vraag die bij organisaties heerst. De online tool vertaalt voor u de milieuwetgeving naar concrete controlepunten. Deze kunt u direct opnemen in uw interne audit checklist!

Zie geen belangrijke zaken over het hoofd

De mogelijkheid om afvinklijsten en notities toe te voegen, stelt u in staat om al uw belangrijke documenten op één locatie onder te brengen. Het zoeken naar de juiste documenten tijdens een externe-audit is verleden tijd!

Licenties

DemoProMaatwerk
14 dagen€ 750 per jaarop aanvraag
Alle wetgeving voor uw bedrijfsactiviteiten in één tool
Genereer rapportages voor inspectiepunten
Richtlijnen voor tekortkomingen in uw rapportage
Voeg uw eigen documenten toe
Voeg uw eigen controle-lijsten voor andere onderwerpen toe
Vergunningvoorschriften opnemen als controlepunt
Rapportage in uw eigen huisstijl

1 gebruiker1 gebruiker

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan?

Het aanmaken van een account is heel eenvoudig. U vult uw gegevens in middels het formulier, waarna wij uw aanvraag in behandeling nemen. Vraagt u een proefperiode aan? Dan ontvangt u direct inloggegevens waarmee u aan de slag kunt. Bij de betaalde licenties neemt een van onze specialisten contact met u op. 

Wat is het verschil tussen de Pro en de Maatwerk variant?

De Pro versie geeft u toegang tot een vaste set aan mogelijkheden. De maatwerk variant geeft u de kans uw specifieke bedrijfssituatie in kaart te brengen inclusief uitzonderingen. 

Kan ik de tool gebruiken in samenwerking met adviseurs en auditoren?

U kunt de adviserende partij waarmee u samenwerkt inzicht geven in de gegevens in de tool door middel van inloggen op afstand. Dit kunt u eveneens doen met de auditor die bij u de audit uitvoert. Zij kunnen uw gegevens inzien waardoor u efficiënt kunt samenwerken. 

Kan ik de Pro versie ook maandelijks betalen?

De Pro versie betreft een jaar licentie welke u ieder jaar in overleg kunt verlengen of beëindigen. Voor de jaarlicentie betaalt u jaarlijks. Het is dan ook niet mogelijk om deze kosten op maandelijkse basis te betalen.

Mijn organisatie heeft meerdere vestigingen - kan ik de tool over meerdere vestigingen gebruiken?

Ja, u kunt de tool absoluut over meerdere vestigingen gebruiken. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. Zij bespreken de mogelijkheden met u. 

Voldoe ik met behulp van de tool aan de Wet Milieubeheer?

De online tool stuurt u in de juiste richting en geeft daarmee aan welke punten uit de Wet Milieubeheer op uw organisatie van toepassing zijn. Ook geeft de tool u de handvatten mee waardoor duidelijk wordt wat u moet doen om aan de milieuwetgeving te voldoen. 

Vraag direct uw demo aan

Wilt u ook zélf aan de slag met milieuwetgeving voor uw organisatie en minder kans maken op afwijkingen tijdens uw externe audit ISO 14001? De eisen uit de wet écht begrijpen en kunnen toepassen in de praktijk zónder deskundige hulp in te schakelen? Omdat we het belangrijk vinden dat u ervaart wat de tool voor u kan betekenen - kunt u deze gratis en zonder ergens aan vast te zitten - 14 dagen uitproberen. Ontdek nu hoe de tool uw organisatie kan helpen, vraag de proefperiode aan:

Deel deze pagina