MENU
  1. Diensten
  2. Certificering
  3. CO2-prestatieladder certificering
Met CO2 Prestatieladder certificering maakt u besparing van energie en hogere energie-efficiëntie aantoonbaar Met CO2 Prestatieladder certificering maakt u besparing van energie en hogere energie-efficiëntie aantoonbaar Met CO2 Prestatieladder certificering maakt u besparing van energie en hogere energie-efficiëntie aantoonbaar Met CO2 Prestatieladder certificering maakt u besparing van energie en hogere energie-efficiëntie aantoonbaar
Met CO2 Prestatieladder certificering maakt u besparing van energie en hogere energie-efficiëntie aantoonbaar

Met CO2 Prestatieladder certificering maakt u aantoonbaar aan opdrachtgevers dat uw organisatie voldoet aan de eisen in de CO2 Prestatieladder. De ladder is oorspronkelijk een initiatief van ProRail en inmiddels wordt het schema beheerd door SKAO. Het doel van de CO2 Prestatieladder is om CO2-uitstoot in organisaties inzichtelijk te maken en terug te dringen. De CO2-Prestatieladder is één van de snelst groeiende certificeerbare MVO instrumenten in Nederland en een veel voorkomende, groeiende eis in aanbestedingen. De CO2 Prestatieladder bevat 5 niveau’s waarop u kunt certificeren, elk niveau bevat zwaardere criteria.

CO2 Prestatieladder certificering bij TÜV Nederland

Wilt u CO2 Prestatieladder certificering voor uw organisatie gaan behalen? Onze vakkundige professionals hebben buitengewone ervaring in de verificatie van de CO2 Prestatieladder criteria en beoordelen op praktische, nuchtere en laagdrempelige wijze uw aanpak. Naast CO2 Prestatieladder certificering bieden we u uiteraard ook andere veel voorkomende vormen van certificering zoals ISO 9001, ISO 14001 en VCA zodat u alles zorgeloos bij één certificatieleverancier onder kunt brengen. Vervolgens kijken we graag met u samen hoe we het meest efficiënt de jaarlijkse audits in kunnen plannen.

Vraag vandaag nog CO2 Prestatieladder certificering aan bij TÜV Nederland.

Informatie en offertes voor certificering

Afdeling Sales Certification

Afdeling Sales Certificatie
TÜV Nederland

0499 - 339 525

Stel uw vraag over
Certificering van managementsystemen, keurmerken en andere schema's

Deel deze pagina